Недоволството не стихва, протестите не намаляват. Оставайки слепи и глухи

...
Недоволството не стихва, протестите не намаляват. Оставайки слепи и глухи
Коментари Харесай

БСП: Докато рушите основите на правовата държава, задължавате идните поколения с 5 млрд. лева

Недоволството не стихва, митингите не понижават. Оставайки слепи и глухи за настояванията на жителите, задълбочавате още повече политическата ръфам “ . Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в декларация от името на парламентарната група.
От парламентарната естрада депутатът разкритикува ръководещите, че не се вслушват в настояванията на гражданското неодобрение и са подготвени да се задържат на власт с „ цената на промени в конституционния ред и два плажа “.
 От Българска социалистическа партия приготвят тъжба до Конституционния съд за измененията в Изборния кодекс От Българска социалистическа партия приготвят тъжба до Конституционния съд за измененията в Изборния кодекс
От Българска социалистическа партия са подготвени с тъжба до Конституционния съд поради измененията в Изборния кодекс, които бяха признати предходната седмица. Според тях пром...
„. Той е еманация на ръководството – в преходни и заключителни разпореждания, сред две четения, предложихте конституцията да се трансформира посредством референдум. Така поставяте под въпрос базови човешки права и даже териториалната целокупност на България. Докато рушите основите на правовата страна, пътьом задължавате идните генерации с 5 милиарда лв..
Докато раздавате 50 лева на българските пенсионери, си делите тези 700 млн., които липсват от нашите налози . Така се превърнахте в опасност за националната сигурност. За 10 години създадохте корупционен образ на страната. Авторитетни медии и неправителствени организации дефинират България като страна със систематичен проблем с корупцията, която не отбелязва никакъв прогрес, съгласно показателите и заема твърдото първо място като най-корумпираната страна в Европейски Съюз “, продължи с рецензиите на Божанков.
Според него България отбелязва равнища на корупция доста над междинните за Съюза, а като допълнение на това е най-бедна и с увеличаващи се разлики от останалите страни-членки. Депутатът дефинира днешната власт като „ популистко-мутренска “, което пък му навлече джука забележка от страна на председателстващия съвещанието Валери Симеонов.
„ Зачитайки престижа и уважавайте останалите народни представители “, прикани го Симеонов, който се закани на депутата от левицата да му наложи и административна глоба, в случай че употребява обидни изрази.
 Нинова за заема на държавното управление: Всички плащаме, с цел да може един човек да харчи еднолично Нинова за заема на държавното управление: Всички плащаме, с цел да може един човек да харчи еднолично
" На 15 септември държавното управление на Борисов взе нов заем от интернационалните пазари. 10-годишна емисия за 2.5 милиарда лева и 2.5 милиарда за 30...
Въпреки това обаче Божанков продължи: „ В идващия програмен интервал Европа обвързва кохезионните фондове с върховенството на закона и зелената стопанска система. По отношението на върховенството на закона не виждаме смисъл да привеждаме образци. Вие сте рецидивисти в потъпкването му.
По отношение на екологията сте екологични пиромани. С Бетонираното Черноморие, хотелите-подпорни стени, най-мръсния въздух и очертаващото се безводие вие не давате европейска вероятност за страната ни “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР