Недоволство в столичния квартал "Орландовци". Жителите му търсят вариант за

...
Недоволство в столичния квартал "Орландовци". Жителите му търсят вариант за
Коментари Харесай

Жителите на Орландовци протестират срещу кражбите и лошата инфраструктура

Недоволство в столичния квартал "Орландовци ". Жителите му търсят вид за решението на многото проблеми там. Сред тях са ежедневните обири, положението на улиците и неприятният градски превоз.

Хората в квартала описват, че чашата е преляла преди месец, когато редовно почнали обири. Разбивани са дворове и коли. Наложило се е хората да се трансфорат в пъдари, тъй като по думите им институциите не взимат ограничения.

Жителите на „ Орландовци” описаха още, че няма задоволително видеонаблюдение във вътрешнокварталните улици. Кражбите се водели битови и глобите били само административни. Според тях са нужни денонощни полицейски патрули.

Лошото положение на улиците също е измежду проблемите. По думите на хората кварталът е замязял на гето. Всички товарни коли минават през вътрешните улици, а асфалтът и паветата се разрушават.

По отношение на превоза те обявиха, че кварталът се обслужва само от крайградски рейсове. Оказва се, че дали ще вървиш пешком, или ще използваш градския превоз – като време е едно и също.

На среща с кмета той е декларирал поддръжката си. Според хората обаче не всичко зависи от него, а от Столична община и другите институции, които би трябвало да стартират да си правят работата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР