Недоволство в Кочериново. Хората трябва да извършат нарушение на правилата

...
Недоволство в Кочериново. Хората трябва да извършат нарушение на правилата
Коментари Харесай

Недоволство в Кочериново: Стотици извършват нарушение, за да излязат с колите си на главния път

Недоволство в Кочериново. Хората би трябвало да извършат нарушаване на разпоредбите за придвижване, с цел да излязат с колите си на основния път.

Около 100 души в 50 къщи живеят в кв. „ Левски” и всички те са наранени от една бъркотия на пътя.

Те би трябвало да преминат през непресечена линия, да създадат ляв завой и да влязат в обитаемото място, в случай че идват от Благоевград. Същото нарушаване би трябвало да създадат и при излизане, в случай че не престават към Дупница. Полицаите ги дебнат и им пишат нарушавания.

Хората желаят да се направи прекратена линия, с цел да може да се излиза обикновено на пътя. При тази непрекъсната линия би трябвало да се отиде до кръговото, на 2 км, изясняват локалните поданици и допълват, че действително видяно това е село без вход.

От Областното пътно ръководство в Кюстендил обясниха, че фактически основен път Е-79 минава през Кочериново и защото главно транспортните потоци за Гърция минават по този път е било неотложно осовата линия през урбанизираната територия да бъде непрекъсната.

След построяването на автомагистрала „ Струма” трафикът по Е-79 е намалял и на този стадий би било допустимо да се прегледат още веднъж изискванията на сигурност в урбанизираната територия и да се даде опция тази непрекъсната линия да стане прекратена в избрани зони.

Хората споделиха, че не са уведомили в общината за това състояние, само че чакат кметът да вземе отношение.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР