„Krapopolis“ и „The Irrational“ придават на есенната телевизия малко новост, но не много свежест

...
Недостигът на нови мрежови сериали по сценарий поради стачката на
Коментари Харесай

Недостигът на нови мрежови сериали по сценарий поради стачката на сценаристите кара „Krapopolis“ и „The Irrational“ да се открояват в големите мрежи, но само по отношение на новост, не и свежест. Наистина, уморен анимационен ситком на Fox и много позната криминална процедура на NBC осигуряват само едно-две напомняния за това, което не си струва да пропускате.

Въпреки че е продуциран от Дан Хармън от „Рик и Морти“, „Крапополис“ се усеща най-вече като заглавие в търсене на сериал, изграден около митично гръцко кралство, където мъже, богове и чудовища се търкат лакти, без да предизвикват много смях.

Крал Тиран (озвучен от Ричард Айоаде) всъщност е доста добронамерен монарх, служещ като смъртен син на богинята Делирия („Тед Ласо“ Хана Уодингам) и приличащия на кентавър Шлуб (Мат Бери), като последният весело му казва, „Лошите чудовища убиват хора. Добрите чудовища правят секс с хора.

Най-вече „Krapopolis“ изглежда съществува до голяма степен, за да изхвърли нахални имена (Stupendous, Hippocampus, Asskill) и дори по-широки препратки към настоящето чрез това диво преувеличено общество, където каращите се кралства са домакини на игри за насърчаване на хармонията и хората казват неща като „Зевс забрани“ .”

Докато първите два епизода (с премиера след NFL футбол, преди да се установят следващата седмица между „Семейство Симпсън“ и „Бамбургерите на Боб“) се оказват почти безмилостно плоски – и твърде често странни само заради себе си – третият предоставя малък лъч от надежда за нещо малко по-добро, фокусирано върху това как тези диви хора опитомиха вълци, в не толкова фин риф за това как кучетата станаха най-добрите приятели на хората.

В по-голямата си част обаче това изглежда като извънредно. И въпреки че не е препоръчително да се съди за книга по корицата, в този случай е доста лесно да се определи телевизионно предаване, което изглежда решено да живее според заглавието си.

Джеси Л , Мартин и Маахра Хил разкриват престъпления в "The Irrational." (това) Джеси Л. Мартин и Маахра Хил разкриват престъпления в "The Irrational". Сергей Бахлъков/NBC

Що се отнася до „The Irrational“, Джеси Л. Мартин се присъединява към дълга поредица от брилянтни цивилни, които предоставят своя опит на полицията в разкриването на престъпления, което ви кара да се чудите как ченгетата успяват да направят нещо без тях.

В този случай Алек Мърсър на Мартин е известен професор по поведенчески науки, избран да помогне в особено предизвикателен случай с висок профил. Разбира се, не пречи, че той има известен опит с полицията, тъй като е участвал в собственото си разследване, което остава в сериала, смътно, като продължаваща мистерия, което допринесе за раздялата му с бившата му съпруга (Maahra Hill ), който също е детектив.

Ветеран от „Закон и ред“ и по-скоро от „The Flash“ на CW, Мартин е достатъчно добра компания, за да изпълни своята част от сделката, но само тези, които наистина са жадни за друга вариация на „The Mentalist“ или „Castle,“ „Psych ” или „Numb3rs” – или може би просто нещо за гледане след „The Voice” – тук ще намерите много за какво да се хванете.

„Мога да разбера какво крие“, уверява Алек детективите в по-късен епизод, докато се опитват да разпитат свидетел, почти сякаш той изпълнява магически трик.

Че може. Жалко е, че „The Irrational“ няма още малко в ръкава си.

Премиерата на „Крапополис” е на 24 септември от 20:00 ч. ET на Fox.

Премиерата на “The Irrational” е на 25 септември от 22:00 ч. ET по NBC.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg