Недоказан слух, че ЦСКА-София провежда групови тренировки на Панчарево въпреки

...
Недоказан слух, че ЦСКА-София провежда групови тренировки на Панчарево въпреки
Коментари Харесай

Слух за ЦСКА-София разбуни духовете в България, стартират масови проверки

Недоказан слух, че ЦСКА-София организира групови тренировки на Панчарево макар наложеното изключително състояние и възбрана за спорт в цялата страна, разбуни духовете в България. Той бе пуснат в обществените медии преди два дни и идва от хора, които са директно свързани с родния футбол. Т.е. имат контакт с футболисти и треньори.

Sportal.bg научи, че слухът към този момент е стигнал до способените органи, които обмислят да започват всеобщи инспекции без предизвестие освен при алените, само че и в другите футболни и спортни клубове в България. Причината е повече от ясна – в случай че се окажат правилни, сходни дейности заплашват здравето на доста хора в разгара на зараза, която взима хиляди жертви в целия свят.

При доказване на виновност клубовете са застрашени от големи санкции, които могат да надвишават 100 000 лв.. Както е известно, глобата единствено за един човек е до 5000 лв..

Първата инспекция към този момент стартира в Пловдив. Тя е поради изявление на футболиста от локалния Локомотив Лукас Масоеро, който призна, че смърфовете упражняват макар възбраната. Това принуди локалното РЗИ да се самосезира.

Припомняме, че преди няколко дни и Левски разкри, че играчите му организират занимания, само че те са следени, защото се правят по график единствено във фитнеса. " Заниманията са следени. Не се засичат повече от двама-трима индивида ", съобщи тогава изпълнителният шеф на сините Павел Колев.

Не е изключено и обстановката с ЦСКА-София да е сходна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР