Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Очаквайте посещение на

...
Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Очаквайте посещение на
Коментари Харесай

Успех и изненадваща печалба за 4 зодии днес

Недоброжелатели още веднъж се пробват да ви навредят. Очаквайте посещаване на задгранични сътрудници, което ще ви изненада. Чувствате се поуморени, само че не би трябвало да се отдадете на отмора таман през днешния ден, защото ви чакат доста неща за извършване. Активни сте и в положение да се справите с всевъзможен тип връзка. Активността е фактор, който влияе удобно, търсете развиването.

Овен

Харесва ви да се вживявате в ролята на страдалци, но помислете това до каква степен би ви довело. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, не се възпирайте да потърсите поддръжка. Днешният ден ще не е удобен за изяви в професионален проект, внимавайте също да не попаднете в конфликтни обстановки в партньорските си връзки. На работното място триумфът е с вас, в случай че сте заети с професионалните си отговорности и не се отвличайте с безсмислени диалози.

Телец

Бъдете толерантни към непознатото мнение. По-спокойно, доста добре знаете, че даже светът не е бил основан за един ден. Агресивното държание не е метод да докажете правотата си. Действителността се трансформира, а с нея и вие. Умението ви да вършиме нещата бързо през днешния ден ще е изключително потребно.

Близнаци

Днес вечерта е време за страсти с прелестен темперамент. Неприятното  е, че огромен % от родените в зодията не са задоволително съсредоточени и съсредоточени. Не проявявайте ревнивост и не се опитвайте да властвате над възприятията на другия. Наистина имате много неща за извършване и макар че ще останете удовлетворени от себе си, надали ще имате време за отмора. Тук се обрисува съществено оживление, което безспорно ще докара до промени.

Рак

Преди обяд ще сте малко разконцентрирани, но следобяд всичко ще си пристигна по местата и ще сте склонни да се занимавате даже с досадни детайлности. За триумфите е нужно време. Днес  се посветете на домашни каузи, отделете време за самите себе си, удовлетворете личните си потребности, дайте си отмора. Мнозина от вас ще подхващат решителни стъпки, свързани с професионалното им бъдеще. Възникне ли борба, ще последват остри кавги.

Лъв

Днешният ден ще е удобен да уговорите делова среща. Сполуката ще ви съпровожда, но денят по никакъв начин няма да е лек. Следобед сте в положително въодушевление и ще постигнете задачата си на работното място. Мислете разумно и действайте рационално. Причината за усложнените връзки с вашите сътрудници и сътрудници е подбудена от проблеми на работното място, които настойчиво отказвахте да разрешите.

Дева

Сутринта ще сте малко обезпокоени по какъв начин тъкмо би трябвало да действате и ще се самоизмъчвате от измислени проблеми.Следобедът ще е доста по-ведър и мислите ви автоматизирано ще станат по-мащабни, а с сходно въодушевление всичко става по-лесно. Избягвайте споровете, с цел да не се окаже, че сте в несъгласие с всички. Движете се повече, спортувайте, само че отделете време и за пълноценна отмора. Може да обърнете по-голямо внимание на обичаните си хора, на спортните и креативните занимания. Понякога страстите са най-големият ви зложелател.

Везни

Опитайте се да избягвате тематиката – “кой е шефът тук? ” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в съпротива. Ще се справите с всички изостанали задания, в случай че решите да останете на работното си място. Не предприемайте нови начинания и се грижете да запазвате успокоение във всевъзможни обстановки. Добре е да отпочинете и да излезете измежду природата. Погрижете се за тези, които ви заобикалят, стремете се да им бъдете потребни.

Скорпион

Печелившият ви вид е да се дистанцирате и да мислите най-вече за себе си. Също е допустимо да вземете някои решения по отношение на дома си и хората в него. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкоз по-добре ще е за вас. Обстановката ще е забавна. Преценете до каква степен се простират опциите ви.

Стрелец

Емоцията е спънка да оцените действително вашите благоприятни условия. Може би някой ще подвърди спогодба за среща или ваша покана за празненство, так че няма да се наложи да променяте проектите си. Отношенията с околните ви са хармонични. Поведението ви ще получи висока оценка. Интересна концепция, отнасяща се към бъдещата ви активност ще ви накара да планирате днешния си ден по часове.

Козирог

Знаете, че пътят на компромисите дава най-бързи резултати, само че дали постоянно това е верният път-това е въпросът, който ще ви мъчи. Така че не търсете вярно и неверно, търсете Вашия отговор. Агресивното държание, пререканията и кавгите са допустимо най-неприемливия жанр на държание, който абсолютно ще ви лиши от другояче положителния късмет за реализация на задачите. Важен ден за облага. Изведнъж ще се появят куп неща, които би трябвало да свършите. Текущ план, бизнес или пътешестване са част от целите, за които няма да ви липсва финансова или морална поддръжка.

Водолей

Може да извършите нещо положително за здравето си, като си изградите положителни привички и спазвате потребен за вас режим. Кръгът ви от познати ще се разшири. Впечатляваща раздразнителност ще завладее Водолеите през днешния ден, а обстановката очевидно е обвързвана със характерни настоятелен условия, раждащи много терзания. В доста случаи, обаче развръзката ще е удобна за вас. Пълнолунието за ноември настава в сряда. Ще се наложи за известно време да спрете заниманията си по дълготрайните задания и да измененията някои параметри на настоящите.

Риби

Днес ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта. Ситуацията ще разгневи мнозина от родените в знака, и ще е причина за някой промени. Ще се открие опция да деянията своите най-хубави страни и мощните си качества. Кавгите ще са много остри, но дружно с дейните дейности за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите сполучливо е мощно реалистична
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР