Недисциплиниран шофьор от София катастрофира в Монтанско, а спътничката му

...
Недисциплиниран шофьор от София катастрофира в Монтанско, а спътничката му
Коментари Харесай

Софиянец направи невиждана каскада в Монтанско

Недисциплиниран водач от София катастрофира в Монтанско, а спътничката му е в болница, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.

Снощи, към 21.30 часа е получен сигнал в районното полицейско ръководство в Лом за зародила злополука на ул. "Стадиона " във Вълчедръм.

Дежурна оперативна група е посетила местопроизшествието. Установено е, че същата вечер 46-годишен лидер от София се движи с несъобразена скорост с лек автомобил „ Пежо 406” с монтанска регистрация към центъра на града, губи надзор над колата, излиза вляво отвън пътното платно и се прекатурва в крайпътен канал.

В резултат на случая са нанесени материални вреди на лекия автомобил и междинна телесна щета на пътничката на предната дясна седалка – 30-годишна софийска жителка, която в резултат на удара счупила безименния си пръст.

Водачът е пробван с алкотест, при което тестът е негативна. Извършен е оглед на местопроизшествието. Пострадалата пътничка е превозена в болничното заведение в Лом за лекуване, без заплаха за живота.

На водача са формирани два акта. По случая е формирано досъдебно произвеждане в полицията в Лом.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР