Неделният ден ще даде развръзка на изключително оспорваната битка за

...
Неделният ден ще даде развръзка на изключително оспорваната битка за
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Ливърпул слагат точка на спорта за титлата

Неделният ден ще даде развръзка на извънредно оспорваната борба за купата в Англия през този сезон. За повторно в границите на четири сезона Манчестър Сити и Ливърпул влизат в последния кръг от акцията с една точка разлика, като сходно на 2019-та година " жителите " още веднъж държат ориста си в свои ръце.

Сити посреща Астън Вила на " Етихад " със знанието, че победа ще значи втора поредна шампионска купа. В същото време Ливърпул е хазаин на Уулвърхемптън и ще търси триумф против " вълците ", смесен с неточност на " жителите ". Любопитното е, че мърсисайдци ще чакат услуга от една от най-големите си митове - Стивън Джерард - който сега е отпред на Вила. Ако бирмингамци стигнат до тъждество на " Етихад ", то Ливърпул ще може да чества с купата при триумф над Уулвс.

Финалният ден на Висшата лига ще даде отговорите на още два въпроса. Тотнъм и Арсенал са в борба за четвъртото място, даващо право на присъединяване в Шампионската лига. " Шпорите " са посетители на последния в класирането Норич Сити и тъждество ще им е задоволително за топ 4, защото те имат две точки преднина пред Арсенал и 15 гола преимущество в головата разлика. От своя страна " артилеристите " би трябвало да вземат семейството си на Евертън и да чакат загуба на градския си противник.

Бърнли и Лийдс Юнайтед ще дефинират последния изпадащ, като двата отбора са с идентичен брой точки, само че головата разлика на Бърнли е по-добра. Това значи, че отборът би трябвало да завоюва същия брой точки като Лийдс, с цел да си обезпечи оставане в елита. Бърнли е хазаин на Нюкасъл, до момента в който Лийдс гостува на Брентфорд.

Всички мачове от кръга стартират в 18:00 часа българско време. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР