Нечуван взрив предизвика Моника Валериева с едно изказване, което мнозина

...
Нечуван взрив предизвика Моника Валериева с едно изказване, което мнозина
Коментари Харесай

Моника, верно ли?!? Валериева в ефир: На мъж не отказвам! (ето потресаващото изказване)

Нечуван гърмеж провокира Моника Валериева с едно изявление, което мнозина към момента се питат дали е истина, или неистина. При все, че моделката не престава да си кукува сама, а от дълго време е декларирала, че желае не просто сериозна връзка, а семейство и дом, това е повече от необичайно...

Та нали сякаш към този момент е имала цели шест оферти за брак, сиреч шест годежа с подарен пръстен. А май скоро очаквала и седмо... Знаем, че Мона последно бе по отношение на чалгаря Меди, който обаче й кръшкаше и най-после я заряза, тъй като му идвала " старичка ". Разликата в годините им не е толкоз фрапантна, само че артистът очевидно се е чудел по какъв начин да се отърве.

Пред Цитиридис в шоуто му, Моника направи изявление, което побърка мало и огромно и то е, че на мъж не отхвърля. Разбирайте - не отхвърля пръстен! Вие защо си помислихте?!

" Наистина съм такава. На мъж в никакъв случай не съм отказвала предложение за брак и пръстен, тъй като мисля, че в случай че го направя, ще нараня достойнството и достолепието на индивида. Затова постоянно одобрявам и ето на, към този момент имам пет пръстена от годежи ", смееше се Моника, като означи, че шестият е бил от Меди.

Наскоро тя пусна фотография с голям букет рози, като кой знае - това или е способ за разбуждане на ревността у някогашния й, или е път към предложение номер седем?!

Източник: Марица.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg