NEC започна продажбите на новия ултраширок монитор MultiSync EA295WMi, който

...
NEC започна продажбите на новия ултраширок монитор MultiSync EA295WMi, който
Коментари Харесай

NEC представи ултраширокия монитор MultiSync EA295WMi

NEC стартира продажбите на новия ултраширок екран MultiSync EA295WMi, който ще размени предходния доста известен сходен модел EA294WMi. Производителят особено акцентира появяването на EA295WMi и неговите нови функционалности за по-висока продуктивност и опция за потребление в по-широк кръг задания.



Новият екран се базира на 29-инчова AH-IPS матрица с резолюция 2560х1080 пиксела и съответствие на страните 21:9. Устройството обезпечава 100% покритие на sRGB цветовото пространство. Мониторът има оптималната бляскавост 300 кандела на квадратен метър, време за реакция на точката 6 милисекунди, ъгли на виждане 178 градуса по хоризонтала и вертикала, а контрастът се показва посредством съотношението 1000:1.

NEC MultiSync EA295WMi има USB 3.0 хъб с три врата и поддръжката на DisplaySync Prio. Налични са DisplayPort 1.2, HDMI, VGA и DVI-D интерфейси. Мониторът поддържа известните режими Picture-in-Picture и Picture-by-Picture и разполага със датчици за осветеност и наличие на човек пред монитора, посредством които се контролира яркостта, а мониторът може автоматизирано да се изключва за по-голяма спестовност на електрическа сила. Интегрирани са функционалности за калибриране на яркостта, гамата и цветността посредством специфичен цветови датчик и фирмен програмен продукт.

Продажбите на монитора NEC MultiSync EA295WMi стартират при започване на ноември при цена $649 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР