Не зная защо се обръща толкова много внимание на двубоя

...
Не зная защо се обръща толкова много внимание на двубоя
Коментари Харесай

Илиян Василев: Ако питате Борисов - той няма нищо общо с Харизанов

Не зная за какво се обръща толкоз доста внимание на " дуела " сред Цънцарова и Харизанов. По формулировка дуел не може да има, това е част от театъра " Свободна медия в БГ " с поканата на посетител, който априори е тефлонов откъм рецензия по най-важните въпроси на ръководството на Борисов, тъй като е господин " елементарен " член. Не заема никакви постове, внушава че е непосредствен, само че колчем поискате от него да показа и поеме отговорност за някакъв гаф на властта, разяснява като непряк наблюдаващ, написа някогашният посланик Илиян Василев във " Facebook ".

Ако затъне, бяга с дежурното " не съм част от ръководството ". Няколко са сходни нему типични пропагандатори на Борисов, които са неофициални представители на ГЕРБ, точно с цел да разясняват като жители, от трибуните, и да не носят никаква отговорност. Но оставят на всяка крачка и преднамерено забележими маркери на непосредственост до Вожда. Журналистите, които търсят да си изпълнят предаванията с " непосредственост " и " ексклузивност " ги канят. Така хем Борисов в Банкя, както Ленин в Полша, хем приказват от негово име хора които не заемат пост.

Тя цялата власт към Борисов е по този начин построена от другари и неофициални мрежи на въздействие. Нито формалните структури на ГЕРБ имат значение, нито парламентарната група. Имат значение кръгове и лица, които не са избирани, само че са близки до Тялото.

Те не носят отговорност за нищо. Нито Пашата, нито Маджо може да го хванете за нещо, нито Пеевски, да не приказваме за лейтенанти като Харизанов също, в случай че не сте квалифициран за модела и неговите особености - за ролята на приятеския кръг и неофициалните мрежи.
Ако питате Борисов - той няма нищо общо с Харизанов, ерго последният приказва от свое име. Харизанов също поддържа, че няма общо с гафовете на властта. Медиите демонстрират с ненаситност театъра на свободната казионна публицистика.

Схващате ли играта?

БТВ минава за най-опозиционната телевизия, само че и там публицистите, точно с помощта на годините сервилничене и " освобождение " на стърчащите публицисти, в този момент публиката се пробва да натовари това момиче, които другояче е обещаващо, с нереалистични упования.
Както се споделя - цялостна независимост да им дадеш, отново ще се задушат от нея. Искат си цензурата, клетката на разрешеното, на алените линии.

Харизанов нищо не рискува, направи си персоналния пиар, канят го, ще получи потупване по рамото от Борисов, ще получи поръчки и материални тласъци.

БТВ също регистрира " доброжелателност " към властта с сякаш сериозното изявление и понякога зарботва известност с някой по сериозен материал. Но всичко в границите на разрешеното, на модела.
За мен Харизанов не е изключително забавен, тъй като не е примитивен притежател на отговорност, ерго не е достоверен представител на властта.

А там където е представител - на модела, на задкулисието, там пък няма готови публицисти. тематиките, които би трябвало да му се задават, му се икономисват.
Не критикувайте БТВ, тя толкоз може.
Моделът на тази " опозиционна " телевизия не допуска последна сдържаност към представителите на властта, да не приказваме към другарските кръгове на Борисов и Пеевски. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР