Не знам защо е толкова интересно кой ще вземе мандата

...
Не знам защо е толкова интересно кой ще вземе мандата
Коментари Харесай

Президентският политолог Слави Василев с кървав удар по Кирил Петков! Унищожи го…

Не знам за какво е толкоз забавно кой ще вземе мандата в случай, че хората, които вършат държавно управление са едни и същи. Правителство с мандат на БСП е обречено на неуспех.

Това разяснява президентският политолог Слави Василев за „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

По думите му нов кабинет доста мъчно ще създаде промени. „Цялостната оценка на Петков е неуспех. Кабинетът спря да работи с „Газпром“, не противоположното. Газовите доставки са главен препъни камък за ръководството на Политическа партия.  Политическата система и разпоредбите са счупени“ , показа Василев.

От своя страна политологът Любомир Стефанов показа, че постоянно има късмет за ново държавно управление, само че въпросът е до каква степен е реален.

„Политиците нямат въображение, не си показват какво произлиза от техните дейности. Трябва да се прави кабинет с небосвод, а не напук. Кампанията на Политическа партия беше свежа, с лозунги на Демократична България и Съюз на демократичните сили. Нямаше никакви съответни действия“, счита той.

Според него ПП се държи като че ли не ѝ би трябвало никой да ръководи, а това демонстрира липса на политически опит. „ Антикорупционната комисия е противоречиво дали не е бухалка за боязън. Политическа партия не се учат от грешките си и изискват от другите, вменяват неща „, означи Стефанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР