Не знам кои служби е уведомило Американското посолство за заплахата

...
Не знам кои служби е уведомило Американското посолство за заплахата
Коментари Харесай

Чобанов: МВР не разследва заплаха срещу мен, папката със 111-то място ще натежи на Петков

" Не знам кои служби е уведомило Американското посолство за опасността против мен, само че не е Министерство на вътрешните работи. Има формален отговор от Рашков на запитване от депутата Явор Божанков. Няма и самодейност на Министерство на вътрешните работи да се проверява опасността. За гешефтатурата е ясно, от нея нищо не очаквам ". Това съобщи в обществените мрежи проверяващият публицист Атанас Чобанов от “BIRD”.

“Всичко това се приобщава към досието, която ще натежи на #111 място Кирил Петков. После чакайте вложители в страна, в която проверяващи публицисти са поръчвани и няма никакви ответни дейности на властите”, добави той.



“В отговор на поставения от вас спомагателен въпрос по отношение на подхванати ограничения във връзка със опасността за физическа разпра против проверяващия публицист Атанас Чобанов в структурите на Министерство на вътрешните работи е осъществена повторна инспекция. Установено е, че към сегашния миг не е постъпвала информация, съответстваща към Вашето запитване.

На Министерство на вътрешните работи не са предоставени дейности по следствие в тази тенденция от страна на Прокуратурата на Република България.”, гласи отговорът на министър Бойко Рашков до депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР