Не забелязахме никакви промени в ядрената позиция на Русия, но

...
Не забелязахме никакви промени в ядрената позиция на Русия, но
Коментари Харесай

НАТО нащрек за ядрените заплахи на Русия frognews.bg

Не забелязахме никакви промени в нуклеарната позиция на Русия, само че НАТО и съдружниците остават бдителни, означи служителят, поискал анонимност.

Той добави, че, както е посочено в новата стратегическа идея на НАТО, призната през юни, разгръщането на нови и разрушителни военни системи с двоен потенциал от страна на Русия и заканите ѝ да употребява нуклеарни оръжия са провокации за сигурността и ползите на Алианса.

Преди дни ръководителят на съветския район Чечня Рамзан Кадиров съобщи, че Москва би трябвало да обмисли потреблението на нуклеарно оръжие с ниска мощ в Украйна след огромно ново проваляне на бойното поле.

Русия разполага с най-големия нуклеарен боеприпас в света, в това число тактически нуклеарни оръжия с невисок потенциал, които са проектирани да бъдат разгърнати против противникови армии.

Други висши съдружници на Путин, в това число някогашният президент Дмитрий Медведев, допуснаха, че Русия може да се наложи да прибегне до нуклеарни оръжия, само че апелът на Кадиров беше най-ясен.

От своя страна някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Петреъс предизвести, че Съединени американски щати и техните съдружници ще унищожат съветските войски и военно съоръжение в Украйна, както и ще потопят черноморския им флот, в случай че съветският президент Владимир Путин употребява нуклеарно оръжие в страната,

В отговор на коментара на Кадиров представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че ръководителите на районите имат право да показват личното си мнение, само че даже в сложни моменти страстите не трябва да надвиват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР