Не всяка жена се гордее с перфектния партньор до себе

...
Не всяка жена се гордее с перфектния партньор до себе
Коментари Харесай

Защо имаш лош вкус за мъже според зодията си

Не всяка жена се гордее с съвършения сътрудник до себе си. Често имаме неповторимото умеене да избираме най-неподходящия измежду хиляди подобаващи. Ето каква е повода дамите да имат неприятен усет при избора на половинката си. Овен
Падаш си по мъже с сложни характери, с които е комплицирано да се схванеш. Харесва ти да се стараеш и да даваш всичките си старания в опознаване на мъжете, от което постоянно страдаш в връзките си.

Телец
Когато срещнеш някой, решаваш, че той е единственият. Дори, когато видиш, че нещата не се получават, не спираш да опитваш и да се надяваш. Това те унищожава и трансформира цялото ти мислене и метод на живот.

Близнаци
Тръгвате с настройката за мимолетна връзка. Когато нещата станат съществени, се чувствате изнервена и задължена. Обмисляйте добре дали индивидът, който избирате си заслужава.

Рак
Привързвате се прекомерно мощно и от време на време имате възприятието, че индивидът до вас не се интересува от връзката. Давайте време да ви опознаят и не изпускайте нервите си на индивида, който няма никаква виновност.

Лъв
Обичате да сте център на вниманието и постоянно притегляте свалячи, които не търсят сериозна връзка. Променете целите си и търсете човек, на който в действителност да разчитате.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Дева
Падате си единствено по красиви мъже, които ви разочароват с времето. Помнете, че красивата душа, не постоянно е облечена в красиво тяло.

Везни
Подценявате се и не отказвате на никакви оферти за срещи. Опитайте да опознаете хората преди да допуснете да ви разочароват за следващ път.

Скорпион
Търсите човек, който да бъде на вашето равнище на просветеност. Не забравяйте, че това не е гаранция за съществени връзки. Често интелигентните красиви типажи желаят просто кратковременно развлечение.

Стрелец
Вярвате, че всички мъже са невероятни и подобаващи за вас. Не се отказвате в случай че започнете връзка, даже индивидът до вас да унищожава живота ви.

Козирог
Невероятно е по какъв начин подредени и уверени хора като вас съумяват да попадат на такива неприятни оферти. Трудно преживявате разлъка и предпочитате да понасяте всички удари вместо да предприемете ново търсене.

Водолей
Търсите неповторими персони, които крият своите секрети. Трябва да се пазите от такива хора, защото постоянно се оказват нетърпими странници с неприятни привички.

Риби
Винаги се отдавате напълно на връзката си и пренебрегвате обстоятелството, че половинката ви не ви почита и заслужава по никакъв метод. Спрете да се грижите за него и се замислете дали си заслужава.

източик: www.actualno.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР