Не всички отношения между двама партньори могат да бъдат определени

...
Не всички отношения между двама партньори могат да бъдат определени
Коментари Харесай

5 неща, които ви пречат да имате здравословна връзка

Не всички връзки сред двама сътрудници могат да бъдат избрани като здравословна връзка. Тя може да бъде такава, в случай че хората се поддържат и дружно вървят към триумфа.

В днешно време търсенето на любовта наподобява повече на седмица писане на известия напред-назад, които не водят до на никое място, изключително до сантиментален живот. Последните няколко години наподобяват повече на драма с всичко, което се случи, в сравнение с сантиментална комедия. Също по този начин доста от нас имат вкоренени привички, които ни попречват от най-щастливата допустима връзка, без значение дали към този момент сме в такава, или към момента търсим любовта.

Можем да изправим неприятните привички, които ни пречат да намерим щастието във връзката. Това обаче изисква същинска неустрашимост и преоценка на това какво в действителност означава  да сте щастливи. Независимо дали с колегата ви продължавате да се карате или безуспешно търсите сродната си душа, тези редове са за вас. Ако желаете да стигнете до здравословна връзка, ние ви предлагаме някои съвета и какво да извършите, с цел да нямате спънки в основаването й.

Първо обаче би трябвало имате поради някои навиците, които пречат да имате здравословна връзка.

Имате проблеми с ангажираността в други области на живота си

Може да сте изцяло отдадени на колегата си или в случай че нямате подобен, сте подготвени за връзка, че знаете, че бихте се отдали на всичко, в случай че намерите верния човек. Ако обаче не сте щастливи в работата си, да желаете да се преместите в различен град или да не харесвате квартирата си – може би проблемите с обвързването се демонстрират в други области на живота ви. Дори да не са свързани с връзката, те въздействат на любовния ви живот.

Ако чакате огромна смяна в живота си, може да не сте по този начин подготвени за нова връзка, както евентуално си мислите. За да имате здравословна връзка, би трябвало да анализирате какъв брой сте отдадени на другите неща в живота си. Когато сте в естетика със заобикалящата ви среда, тогава ще сте подготвени за същински положителни взаимоотношения.

 здравословна връзка

Толкова доста желаете връзка, че не ви интересува с кого ще е тя.

Представете си нещо. Наистина желаете да сключите брак с колегата си, тъй че пренебрегвате всички червени знамена, тъй като към този момент сте отдали прекалено много време и сила на този човек. Или може би се привързвате към нови хора още първоначално, тъй като си мислите, че всеки идващ е „ Единственият “.

Възможно е да желаете повече да имате връзка, а не толкоз от това тя да е вярната. С други думи, влюбени сте повече в концепцията за любовта, в сравнение с в индивида, което не приготвя връзката ви за триумф. Така няма да имате здравословна връзка и би трябвало да измененията това.

 здравословна връзка

Отговаряте незабавно на всички известия, които получите

Повечето от нас са залепени към телефоните си. Може би изпитвате потребност да отговорите незабавно, когато късно вечерта пристигна известие от шефа ви или желаете да отговорите на приятелката си допустимо най-скоро, когато ви написа за проблеми с другар. Но бомбардирането от непрекъснати разсейващи фактори значи, че не живеете в сегашния миг. Следователно не можете да присъствате с колегата си и да му отделите цялото си внимание. Това пречи да имате здравословна връзка.

Разбира се, когато има нещо незабавно, никой не споделя, че би трябвало да го игнорирате. Просто се стремете тези неща да не ви стават табиет и да пренебрегвате половинката си за сметка на други хора.

Не питате за това, което желаете

Ако ви е мъчно да съобщавате какво желаете – без значение дали става въпрос за фамилията, другарството или офиса – евентуално ще имате проблеми с построяването на здравословна връзка.

Ако не споделяте това, което желаете, евентуално очаквате, че някой ще чете мислите ви. Е, това няма по какъв начин да стене и вътрешно го знаете. Трябва да стартирате да споделяте потребностите си, защото това също е основно за всяка здравословна връзка.

 здравословна връзка 3

Очаквате съвършена връзка

Наясно сме, че тази тематика е отдадена на това по какъв начин да постигнете здравословна връзка, Но едно от най-големите неща, които ви пречат да го извършите, е търсенето на съвършенство. Такова няма. Нормално е сътрудникът ви да има дефекти, както и вие. Нормално е и от време на време да се карате за дребни или по-сериозни неща. Важното обаче е да се обичате, цените и почитате, даже и тогава.

Представата връзката ви да бъде съвършена, ще докара до нереалистични упования, които няма да могат да бъдат изпълнени, без значение от това кого ще срещнете. В най-хубавите взаимоотношения любовта би трябвало да е съвършена, само че не и индивидът до вас. Ако желаете здравословна връзка, приемайте хората, без да се пробвате да ги измененията. Само по този начин ще сте същински щастливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР