не водят разговори за управленска коалиция, заяви депутатът от “

...
не водят разговори за управленска коалиция, заяви депутатът от “
Коментари Харесай

Атанас Славов: ГЕРБ не водят разговори за коалиция


не водят диалози за управническа коалиция, съобщи депутатът от “ ” в предаването “Тази заран ”.

“ не са дали отговор желаят ли да ръководят в това положение на страната и в този фрагментиран парламент. Водят зазговори за, само че и за управническа коалиция. Правят срещи с този или оня, с цел да покажат, че са излезли от изолираност. Ние се срещнахме с тях, само че не дават отговор на въпроса ще поемат ли отговорност за ръководството на страната ”, добави той.

Славов разяснява и траялото съвсем денонощие на правната комисия, на което бе върнато гласуването с, отстрани се Общественият съвет към ЦИК, съставът на изборната комисия бе повишен от 15 на 25 души, а избирателен регион " Чужбина " бе отстранен.

“Заседанието на правната комисия продължи 18 часа. Това е невиждано. Това беше направено, с цел да се прокарат всички оферти за елиминирането на машинното гласоподаване. Представителите на Демократична България и Политическа партия останахме докрая и спорехме. Те трансформират машините за гласоподаване в принтери ”, сподели той.

Според него към момента привикват със статута си на не толкоз огромна и търсят пояснения в изборната система.

“ ги призоваваме да отдръпват своите оферти, с цел да покажат къде стоят в това съществено политическо опълчване - дали се залепят за партиите на статуквото или ще останат там, където извоюваха позиция, която желае България да тръгне по нов път на правосъдна промяна, рационализация. Засега демонстрира, че са по-скоро към този момент твърдо залепени за партиите на статуквото ”, счита той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР