Не виждам защо депутатите да са привилегировани. И за тях

...
Не виждам защо депутатите да са привилегировани. И за тях
Коментари Харесай

Депутатите в пленарна зала само със зелен сертификат - позиция на зам.-здравен министър

Не виждам за какво депутатите да са привилегировани. И за тях би трябвало да важи т.е. да отиват в пленарна зала и присъствено на работа. Това е позицията на зам.-здравния министър доктор Александър Златанов.

Златанов призна пред Нова телевизия, че не е въображаемо публично по въпроса от страната. Припомняме, че третите парламентарни избори за годината ще са на 14 ноември, като работата на 47-ия парламент евентуално ще стартира към седмица по-късно.
 Николай Денков: Съпротивата против тестванията беше 100%, а в този момент е или тестваме, или децата остават у дома Николай Денков: Съпротивата против тестванията беше 100%, а в този момент е " или тестваме, или децата остават у дома "
Щадящите проби за дребните деца и възпитаници ще работят, до момента в който заболеваемостта да падне до 100 на 100 000 души или до момента в който не падне четв...

Иначе зам.-здравният министър изрично дефинира Народното събрание изрично като рисково място за разпространяване на болест - затворена постройка, със скупчване на доста хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР