Не вътрешната опозиция, а Възраждане“ прави безсънни нощите на ръководните

...
Не вътрешната опозиция, а Възраждане“ прави безсънни нощите на ръководните
Коментари Харесай

„Възраждане“ краде цели червени структури, подмами ги с референдума за еврото

Не вътрешната съпротива, а „ Възраждане “ прави безсънни нощите на управителните фактори в Българска социалистическа партия, отпред с Корнелия Нинова. Цели структури на столетницата са оповестили, че ще гласоподават демонстративно за националистите на Костадин Костадинов.

Нинова се чуди по какъв начин да спре приключването на електорат към партията на Костадинов, написа в. „ Галерия “. Според съперници на соцлидерката обаче, потреблението на същата реторика като Костадинов не оказва помощ, а вреди съществено на „ алените “.

„ Не би трябвало да сме на полето на „ Възраждане “, тъй като не може да си позволим да бъдем толкоз кресливи “, изясни наскоро пред съпартийците евродепутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов.

Леви политолози регистрират, че Костадинов играе доста ловко картите си, а акцията му за опазване на левчето е брилянтен ход измежду носталгично настроения ляв електорат. Подписката на „ Възраждане “ се радва на сериозен интерес в цяла България. И Българска социалистическа партия няма отговор.

Реклама

„ Коцето си има две тематики – Русия и левче. И ги играе брилянтно. Нинова се мята от съюз с „ Промяната “ и Демократична България до прегръдка с ГЕРБ и Борисов. Хората не го схващат и инстинктивно бягат при „ Възраждане “, показа умел апаратчик от социалистите.

Очаква се Нинова в ход на обезсърчение да промени водачите на няколко знакови региона. Нищо чудно да изгорят водачите в София, където резултатите стават все по-катастрофални. Търси се човек за Велико Търново, където Явор Божанков се оправяше повече от обичайно. Не е загадка, че част от структурите в остарялата ни столица са правилни на Весела Лечева и не харесват Нинова. 

Нищо чудно във Велико Търново да бъде командирован Георги Свиленски или различен от знаковите лица на Българска социалистическа партия, който да се опита да избави най-малко единия мандат. Драматично обаче е ситуацията в половината региони, а хора просто няма, призна още източникът на медията.

Феновете на „ Възраждане “ съгласно социолозите и без друго са си от левия бранш. Те обаче бяха леко разочаровани от Костадинов, виждайки неговото единодушие с Бойко Борисов. 

Преди дни водачът на „ Възраждане “ попадна в центъра на скандал, тъй като поддържа физическа разпра с присъединяване на неговия наследник, който е възпитаник.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР