Не смятам, че се налага да създаваме поредната анкетна комисия.

...
Не смятам, че се налага да създаваме поредната анкетна комисия.
Коментари Харесай

Дариткова: Не смятам, че се налага да създаваме поредната анкетна комисия

Не считам, че се постанова да сътворяваме следващата анкетна комисия. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова пред публицисти в Народното събрание във връзка предлагането за основаване на Временна анкетна комисия за проблемите в изборното законодателство.

Има задоволително пълномощия Правна комисия и ние сме декларирали нашата подготвеност да обсъждаме промени в изборното законодателство. Това може да се случи откакто имаме формалните отчети на ЦИК за тези избори, с цел да може да се позовем на проблемите, които те са открили, съобщи Дариткова.

Българска социалистическа партия, Оперативна програма, Движение за права и свободи и "Воля " желаят краткотрайна комисия за промени в Изборния кодекс

Ние разчитаме на формалните избори. Все още има каузи във връзка с законността на изборите в някои обитаеми места. Смятам, че прибързаното държание няма да бъде потребно за вземането на устойчиви и градивни решения в тази посока, акцентира Дариткова.

Всички парламентарни групи без ГЕРБ се отзоваха на инициирания от Българска социалистическа партия спор за изборното законодателство
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР