Не сме фенове на американските римейкове на европейски филми, особено

...
Не сме фенове на американските римейкове на европейски филми, особено
Коментари Харесай

Том Ханкс с ново предизвикателство и главна роля

Не сме почитатели на американските римейкове на европейски филми, изключително когато става дума за задоволително сполучливи и мощни заглавия. Но по този начин повелява Холивуд и очевидно няма по какъв начин да бъде спрян. Защото към този момент стартира работата по нов римейк.

Шведският " Човек на име Уве " излезе през 2015 година и даже беше номиниран за два Оскара, единият от които за най-хубав задграничен филм.

Американската му версия ще е с Том Ханкс в основната роля, а към този момент е ясно, че с режисурата ще се заеме Марк Форстър ( " Пътят към Невърленд ", " Z-та международна война " ). Дейвид Магий, с който Фостър е работил по " Пътят към Невърленд ", ще се погрижи за сюжета.

А последният е основан на хитовия разказ на Фредерик Бакман " Човек на име Уве ", който има над седем милиона продадени копия по света и е публикуван и на български. Главният воин Уве е възрастен мъж, решил да се самоубие, само че всеки негов опит бива осуетен от любопитните му и от време на време досадни съседи.

Снимките на " Човек на име Уве " би трябвало да стартират тази година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР