Не случайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата

...
Не случайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане: Имам реални шансове за балотаж на президентските избори

" Не инцидентно избрахме Деня на независимостта, с цел да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент ". Това сподели в студиото на " Здравей, България " по Нова телевизия водачът на партия „ Възраждане” Костадин Костадинов.

" Това беше алегоричен знак, че за нас независимостта е съществена полезност и заради тази причина издигаме моята кандидатура и тази на юрист Елена Гунчева. Искаме България да води самостоятелна политика и да се промени напълно политиката на страната ни ", безапелационен е той.
Според него той има действителни шансове да бъда определен, само че думата си ще кажат българските гласоподаватели.

„ Самият факт, че аз съм претендент за президент е индикативен за оценката ни за мандата на Румен Радев. Няма разлика в политиката, която организира той и тази на кабинета на Борисов”, акцентира той.

По думите му той има шансове за балотаж. „ Ако не сме на балотаж, ще оставим нашите гласоподаватели да вземат решение. Аз не виждам никаква разлика сред претендент на ГЕРБ и претендент на Радев”.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР