Не се чувствам с нещо по-голям от другите, всеки от

...
Не се чувствам с нещо по-голям от другите, всеки от
Коментари Харесай

Новият председател на НС: Екип от 240 души не съм водил до момента, но за всяко нещо си има първи път

Не се усещам с нещо по-голям от другите, всеки от нас има идентични права и идентични отговорности и всеки има своята подготвеност. Това сподели пред публицисти новоизбраният ръководител на Народното събрание Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “.

Той уточни, че в последна сметка няма да има ротационен принцип в ръководството на законодателния орган.

В Народното събрание под негово управление ще „ се води рационална и градивна полемика всъщност, без процедурни хватки, без да трансформираме Народното събрание в място за кавги “. „ Влизам с почитание към институцията, знаейки, че това е голяма отговорност. Ще положа нужните старания, с цел да отговоря на условията, които самата институция слага. Ще разгадавам най-малкото на зам.-председателите, бих споделил, че екипът е много сериозен. Бих се съветвал с Ива Митева, тя е и зам.-председател “, сподели още Минчев в отговор на журналистически въпрос.

Той призна, че занапред ще се среща с функционалностите, свързани с председателското място, като му следва среща със секретаря на Народното събрание, с цел да реши дали ще продължи да работи с него, а към този момент се работи и по новия устав. „ Ръководил съм екип от хора, доколкото се е налагало в адвокатската ми процедура. Екип от 240 индивида не съм водил досега, само че за всяко нещо си има първи път “, съобщи Никола Минчев.

Той акцентира, че е напуснал работата си в адвокатската фирма преди да стане част от „ Продължаваме промяната “ и не е в спор на ползи, само че не сподели по кое време тъкмо е получил предлагането. То е пристигнало от Кирил Петков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР