Не само звездата Кристиано Роналдо, а всички футболисти на Португалия

...
Не само звездата Кристиано Роналдо, а всички футболисти на Португалия
Коментари Харесай

Срещу холандците Роналдо удари ново дъно през сезона

Не единствено звездата Кристиано Роналдо, а всички футболисти на Португалия ще се помъчат да не помнят колкото се може по-скоро тежкото 0:3 от Холандия , което европейският първенец претърпя в понеделник. Контролата в Женева се трансформира в същинско шоу на „ лалетата”, а огромният водач на иберийците предложи единствено една фрапиращо нелепа симулация за дузпа. Това обаче не бе единственият отрицателен момент за него. Всъщност за първи път през сезона 5-кратният притежател завърши мач без нито един изстрел на сметката си.

Най-смешната симулация на Роналдо

33-годишният състезател остана в игра до 68-ата минута, като малко преди промяната си бе обект на наслада от двама нахлули на терена последователи . Първият от тях разцелува футболиста, до момента в който вторият просто изиска прегръдка от идола си.

Момчетата на Роналд Куман пък заслужават единствено похвали за метода, по който обезвредиха най-сериозната опасност за вратата на Яспер Силесен. Роналдо сподели невероятна форма в предходните си 9 мача на клубно и национално равнище, разписвайки се във всеки един от тях. Той вкара 4 попадения против Жирона тъкмо преди паузата на националните тимове, а в инспекцията против Египет самичък донесе обрата до 2:1 с два късни гола в продължението на срещата.

Кристиано ще се завърне в деяние за Реал Мадрид тази събота, когато първенецът на Испания гостува против Лас Палмас в Ла Лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР