Не разбирам защо в такъв важен ден, на първото заседание

...
Не разбирам защо в такъв важен ден, на първото заседание
Коментари Харесай

Facebook кипи от възмущение след днешния парламентарен панаир

" Не разбирам за какво в подобен значим ден, на първото съвещание на новото Народно събрание, по всички малките екрани върви някакъв доста дълъг репортаж за зоологическата градина... ", Цвети Стратиева (Флора).



" Този парламент трябваше да го пуснат предходната година, с цел да не скучаем по време на изолацията ", Виктория Ниновска.

“Дайте на хората самун и зрелища и те ще понесат всичко, което им наложите! “
„ Хляб и зрелища “ е израз за повърхностни средства за усмиряване. В политически подтекст, фразата се отнася към способи за печелене на социална поддръжка учредени не на положително ръководство, а на похищение на вниманието или облекчаване на краткосрочни, несъществени претенции на популацията.
За страдание, още през днешния ден някои от тези, чието политическо съществуване стартира през вчерашния ден, започнаха да пропиляват шанса да запишат таман на публичното занятие една красива глава в своите биографии ", адв. Албена Белянова.



" Не, драги ми смехурковци! Това не е стадион Васил Левски, претъпкан от агитките на ЦСКА и Левски! Това е българският парламент, в който разбирам, че има всевъзможни атрактивни животни - африканковци, зайковци, байковци, джипковци, мозъци, че и пибитковци! Да са ни живи и здрави всинца! ", Мария Луцова



" Когато се търкаляш с прасе в калта, и двамата ще се изцапате. Разликата е, че на него ще му хареса ". Когато личностово по-биологичен субект с ярка интелектуална семплост попадне в сложна или сериозна за него обстановка, като мазно поведенческо леке на повърхността изплуват дефицитите и комплексите му ", Цветеслава Гълъбова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР