Не повишавайте глас! Не бързайте! Не завиждайте и не осъждайте

...
Не повишавайте глас! Не бързайте! Не завиждайте и не осъждайте
Коментари Харесай

Не Се Изкушавайте Да Нарушите Тази Забрана На Благовещение, Ще Си Биете Главата В Стената Цяла Година!

Не повишавайте глас! Не бързайте! Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им “, поучава астрологът.

" 5-ят безоблачен ден е на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Денят предлага мир и амнистия. Не би трябвало да се нарушава хармонията в него “, прибавя тя.

" Ако някой пристигна при вас да се сдобри, не го отблъсквайте и не започвайте спор! “, поучава Ивелина Пенчева, написа Пик.

" Това е ден на скромните и работливи хора. Който работи ще получи благословия. Ден за сключване на значими документи, свързани с работата, с контракти, съглашения. Нужно е да внесете наслада и успокоение в дома. Допустима е фамилиарност, само че единствено със личния сътрудник или партньорка “, предизвестява астрологът.

" Благоприятно е за зачатие, само че единствено в случай че е под покрива на дома ви. Тези, които са сами, би трябвало да се въздържат от интимни връзки “, прибавя тя.

" Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове, нежно розово, наситено жълто. Не се предлагат ярки цветове. Да не се съчетава алено със зелено. Да не се носят по едно и също време топли и студени цветове “, поучава Ивелина Пенчева.

" Добре е да се носят медни произведения. Може още да е жълт ахат, розов родонит. Да не се носят камъни съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас неприятни събития или ще се натъкнете на компликации в този ден “, прибавя тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР