Не очаквах по-висок резултат на изборите. Изпълнихме задачите си -

...
Не очаквах по-висок резултат на изборите. Изпълнихме задачите си -
Коментари Харесай

Бабикян смята, че правителство на малцинството е възможно

Не чаках по-висок резултат на изборите. Изпълнихме дилемите си - не виждам вид, в който Бойко Борисов да направи кабинет; патериците на Борисов са изблъскани; влязохме в Народното събрание “. Това сподели Арман Бабикян от „ Изправи се! Мутри, вън! “.
Според него сложността на настоящия парламент идва не от броя на партиите, които ще влязат в него, а от мъдростта те да намерят най-малкото общо кратно, върху което да стъпят, с цел да може България да се върне към законността, свободата, демокрацията, почтената пазарна стопанска система.
„ Били сме очевидци на държавни управления на малцинството. При предпочитание и при слагане на националните ползи над персоналните е допустимо... Всеки би трябвало да направи избор - или да остане чист единствено в удобното обграждане на харесващите го и да не реализира промени, или да се наложи да понесе имиджови вреди, само че да свърши работа “.
В предаването „ 12+3 “ Бабикян добави:
„ Няма гаранция, че едни предварителни избори ще възпроизведат различен резултат или по-лесен парламент, който да реализира консенсус за едно работещо реформаторско държавно управление “.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР