Не ни беше обяснено. Не разбрах защо бяха затворени моловете,

...
Не ни беше обяснено. Не разбрах защо бяха затворени моловете,
Коментари Харесай

Д-р Гълъбова: Защо отварят заведенията, а забраняват Шипка?!

" Не ни беше обяснено. Не разбрах за какво бяха затворени моловете, а огромните хранителни магазини, магазините за играчки, строителните хипермаркети - не. Вътре е манифестация. Отварят заведенията, не разрешават мероприятията на Шипка… ".

Това съобщи ефира на bTV психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова.

" Част от народопсихологията ни е да се съмняваме във всичко. Но като общество обичайно не имаме вяра на институциите ", уточни Гълъбова.

" Начинът, по който се ръководи рецесията - с спорните послания, които се изпращат, извънредно доста обърква хората, напряга ги. Влошено е психологичното здраве на хората. За това не се направи безусловно нищо през последната една година. Благодарение на интернет четем, виждаме, знаем. Всички станахме епидемиолози, пулмолози, вирусолози… Положението е трагично. Аз научих, че на 3 декември 2020 година е признат в Министерски съвет Националният пандемичен проект и епидемията се управлява от Национален пандемичен комитет. В мен породи въпросът за какво трети месец този комитет не е изработен и дали всичко, казано от НОЩ, би трябвало да го изпълняваме. Един път вършим имунизационен проект, по-късно не го съблюдаваме, по-късно се случва нещо друго… Когато някой си разреши лукса, че не желае да се имунизира, бива разгласен за антиваксър и плоскоземец. Посланията би трябвало да са еднопосочни в една и съща посока. А това не се случва ", разяснява още доктор Гълъбова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР