Не можем да говорим за човек с личностно разстройство, защото

...
Не можем да говорим за човек с личностно разстройство, защото
Коментари Харесай

Психолингвистът Стела Богомилова: След време Аксел ще е в същата безпътица, но вече ще е закоравял тип

Не можем да приказваме за човек с личностно разстройство, тъй като тези вътрешни несъгласия са присъщи за интелигентните видове хора, хора, които имат култивирано схващане, ценностна система, която да защищава индивида от нагоните му, от първичните му инстинкти. В основата на това действие някои допускат предумисъл, само че първичната му концепция надали е била да убие, тя се поражда съпътстващо, взимайки инструмента за ликвидиране, отивайки към стаята на спящото момиче. Това разяснява по отношение на убийството в Галиче психолингвистът, учител и обществен анализатор Стела Богомилова в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

``
реклама
Според нея не са инцидентни приликите на профила на причинителя от Галиче с килъра от Сотиря. " Тази серия от сходни убийства, със сходни профили не са инцидентни като поредност, те са предпоставени обратно във времето, не би трябвало наред с това, че сме шокирани, да сме извънредно сюрпризирани. Ние сме в една обстановка, която бих определила като неедновременност на по едно и също време живеещите, т.е., живеем на едно пространство, приказваме един език, имаме една религия и обща история, само че в този случай границите сред обособените общности са доста динамични, преходни, не са ясно обрисувани разпоредбите. Ние приказваме за село Галиче като за един различен свят, това село оказва се точно с този негатив ", сподели още психолингвистът.
 
Тя разяснява също, че при случая от Галиче нагонът е водещ. Той е управителен от желанието да покорява, да съобщи себе си. " Бай Ганьо е същият облик. Тялото е водещо - тялото, което допира, което оставя следи, което насилва, което натрапва себе си. Всъщност момчето е водено от скуката. Проблемът е за безделието, желанието за многообразие, за налагане ", добави тя.

Според Стела Богомилова виновността се състои не толкоз в страната, а в наличието на хората към него, които са по-умни и по-добри от него и е трябвало да му повлияят по някакъв метод.

" След време той ще бъде в същата обърканост, ще се натрупа възраст, ще се натрупа интервал, само че той към този момент няма да е юноша, а загрубял вид, Превенцията се състои в следното - не всички деца могат да бъдат сполучливи и умни, само че децата след 8-9 годишна възраст би трябвало да придобият работни привички ", сподели още тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР