Не може да има членки „паразити“ в НАТО. По този

...
Не може да има членки „паразити“ в НАТО. По този
Коментари Харесай

НАТО не може да си позволи членки „паразити“

Не може да има членки „ паразити “ в НАТО. По този метод министърът на защитата на Съединени американски щати Марк Еспър отбрани забележителното повишение на разноските за защита на страните, членуващи във военната конструкция, за което упорства президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп

„ Повечето страни считат Съединени американски щати за най-хубавия сътрудник за международната сигурност, освен поради превъзходството на нашето военно съоръжение и потенциал, само че и поради полезностите, които пазиме. нашите съюзи не се основават на търговски преводи. Те са основани по-скоро на взаимното почитание, общите полезности и споделената воля да ги пазиме ", съобщи шефът на Пентагона пред специалисти по националната сигурност в Съвета за външни връзки.

Еспър напомни, че „ Съединени американски щати отделят 3.5% от Брутният вътрешен продукт, с цел да пазят (себе си), своите съдружници и сътрудници. Много страни отделят много по-малко от 1% " от Брутният вътрешен продукт за своята защита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР