Не можахме да вкараме. Ивахме възможност през първото полувреме. Направих

...
Не можахме да вкараме. Ивахме възможност през първото полувреме. Направих
Коментари Харесай

Какво каза Бруно за загубите, финала и...

Не можахме да вкараме. Ивахме опция през първото полувреме. Направих промени в състава, някои от титулярите почиваха. Митко имаше малко проблеми с мускулатурата. Везалов също. В последния миг получи някои проблеми и не желаех да пожертвам. Предстои доста значим мач за нас, край. Видяхте, че играхме с трима, които за първи път играеха дружно в отбраната. През второто полувреме ни липсваше и централизация. Затова получихме гол ”, разяснява старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след изгубения бараж за 7-10 място и по този начин „ смърфовете ” остават девети в класирането в Първа лига.

„ Казах, че 5-6 титуляри не играха през днешния ден. Оставих на пейката двама-трима. Нормално беше да желая да освежа тима. Дадох късмет и на други да покажат какво могат. Ще намерим нашата форма след 3-4 дни. Ще гледаме мача на следващия ден на Ботев против Берое. Мисля, че на 15-и май нашата форма ще бъде най-хубава, ще бъдем свежи. Илиев е на 100% е подготвен, само че не желаех да пожертвам. Събраха му се доста мачове и желаех да му дам отмора. Неговата роля на терена е доста значима ”, съобщи още Акрапович и добави:

„ Шансовете са 50:50. И ние, и Ботев отиваме за Купата на България. Искаме да вземем Купата и ще радваме на този дуел. ”

Попитан дали има ултиматум от Христо Крушарски за наложителен успех, треньорът отговори: „ Ултиматум? Защо? Играеш край, това е един мач. Какъв ултиматум да е подложен? За такива неща никой не мисли. ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР