Не мислех, че е интересени скандалния пакет, който отначало бе

...
Не мислех, че е интересени скандалния пакет, който отначало бе
Коментари Харесай

Илиян Василев обвини Борисов, че лъже за секретаря на президента Пламен Узунов

Не мислех, че е интересени " скандалния пакет ", който изначало бе плик с подстрекателство за пачки. Но откакто Борисов персонално описа история и се заинтригувах персонално, тъй като той диша като лъже и назад.
Та гледах и предаването на Узунов на този " плик ". Всеки, който схваща от държание на бутилка в сходен плик по метода по който Узунов я пое, схваща че няма никакви " причини ", никакви " доказателства " за версията на Борисов че там е имало пари.
 Радев за записа с Пламен Узунов: Няма да разясня ченгеджийски похвати Радев за записа с Пламен Узунов: Няма да разясня ченгеджийски похвати
Президентът Румен Радев дефинира случая със съветника му Пламен Узунов като " ченгеджийски прийом ", съобщи БНР. След срещата на върха н...
Каквото и да приказват, с изключение на нечиста сделка и операция, няма НИЩО. Има плик, в който може да има/да няма всичко. Каквото и да приемем - ще бъде хипотеза или нечиста сделка.
В същото време " обвинителя " Борисов без грам подозрение или спор бе заловен с кюлчета и пачки, изцяло забележими, ясни, и безспорни.
И в този момент аз би трябвало да чувам нелепостите на банкякнския шмекер и да имам вяра че всички са маскари, тоест митнически началник подкупва консултант с цел да стане нещо.
Постна, постна гозба. Както споделих само от професионална позиция, да измеря крайпътните камъни на патология на лъжеца Борисов и за следващ път се убедих, този човек е доста, доста ниска топка.
 Заснеха Пламен Узунов да взима плик от някогашен митничар (ВИДЕО) Заснеха Пламен Узунов да взима плик от някогашен митничар (ВИДЕО)
Секретарят на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов е сниман по какъв начин прибира плик с незнайно наличие, донесен от б...
Дори да приемем, че Пламен Узунов е облик на неприятния, въпреки всичко в общуването сред хората би трябвало да има един най-малко от възпитание. Защото въпреки всичко не сме джунгла и не всички са джипкофили.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР