Не ми харесват някои политики в правителството, затова напуснах. Волен

...
Не ми харесват някои политики в правителството, затова напуснах. Волен
Коментари Харесай

Светлозар Лазаров с горещи признания: Разкри той ли ще е новият главсек на МВР

" Не ми харесват някои политики в държавното управление, по тази причина напуснах. Волен Сидеров е задоволително умен и умел, няма да му давам ум ". Това съобщи Светлозар Лазаров в студиото на " Тази заран " по bTV.

" Има си министър, който предлага на Министерския съвет, там се взима решение. До колкото знам Борисов е началник и той решава тези неща. Няма коалиционен съвет, който решава кой да бъде главен секретар на МВР. Аз нямам такива амбиции ", каза още бившият координатор на " Атака ".

На въпрос дали е вярно, че ще създава проруска партия, Лазаров се изуми и отговори: " Пропруска партия? Винаги съм подчертавал, че на първо място е важен българския национален интерес. Това, че трябва да се работи с Русия е ясно, защото сме енергийно зависими от тях. Никога не съм работил по политически проекти. В " Атака " съм работил със структурите и гражданското общество ".

" Хората, които ме издигнаха мен, в момента управляват МВР. Младен Маринов го познавам от известно време. Тренирахме заедно. Той ще се справи, ако има необходимата политическа подкрепа ", каза още Лазаров.

" Волен Сидеров има право да иска политическо присъствие. Иска да наложи определени стратегии и да приложи политики в сферата на сигурността ", каза той по повод суданецът, който нападна Деница Сидерова преди броени дни .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР