Не ме е страх, г-н Борисов, от никоя от обидите

...
Не ме е страх, г-н Борисов, от никоя от обидите
Коментари Харесай

Манолова обяви, че не я е страх от заплахите за Костинброд

" Не ме е боязън, господин Борисов, от никоя от обидите и заканите, които ми отправяте ", обърна се към премиера във връзка заканите на ГЕРБ за " отминалостта на Костинброд " досегашният омбудсман Мая Манолова, която откакто загуби балотажа за кмет на София разгласи планове на собствен политически план.

" Изпълнителната власт се изживява като държавно обвиняване, а това е авторитаризъм и еднолична власт. И не е ли демонстрация на двоен стандарт като обясняваше господин Борисов, че не е издигнал претендент за основен прокурор, с цел да не правел партийно вмешателство, а в този момент приказва от името на прокуратурата?, сподели Манолова пред бТВ във вторник вечерта.

Според нея Борисов се изживява или като представител на прокуратурата или като основен прокурор и предложи на Борисов и ГЕРБ сериозна юридическа консултация по повод и на периодите, и на делата за нанесени вреди.

" Това е следващ опит на Борисов да ме сплаши, откакто от ГЕРБ и той нарекоха хората, които ме поддържат " сбирток ", " башибозук ", " уйдурма " и други сходни. След като това не сработи, реши, че ще ме уплаши “, добави тя.

По думите ѝ в действителност министър председателят е този, който се опасява, " че може да загуби София и че на следващия ден може да загуби България ". " Страх го е от хората, които се сплотиха против едноличната власт, против накърнената народна власт, против погазените човешки права, против изкривената пазарна стопанска система, против неефективната правосъдна система и против едноличната власт. От това го е боязън – че хората откриха обединяването като метод, по който да се опълчват. Това се случи на изборите в София “, сподели още Манолова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР