Не кадрувам и не искам да кадрувам повече, заяви бившият

...
Не кадрувам и не искам да кадрувам повече, заяви бившият
Коментари Харесай

Делян Добрев щял да заведе семейството на почивка с парите от Елена Йончева

Не кадрувам и не желая да кадрувам повече, съобщи някогашният министър на енергетиката и регионален координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев , който за клюка против Елена Йончева на първа инстанция.
По думите му нито негови родственици, нито даже познати работят в администрацията в Хасково. След офанзивата от страна на евродепутатката, Добрев сподели, че се пази извънредно доста от сходни връзки, защото макар съзнанието, че не е направил нещо неприятно, фамилията му е претърпяло обвиняванията доста тежко.
" Почувствах се оправдан още след резултатите на локалните и европейските избори в Хасково. Чувството е положително след всичко, което се изля върху мен и моето семейство ", сподели още ексминистърът. Той изясни, че макар че Елена Йончева е била претендент от Хасково, резултатите на изборите по това време са посочили, че нейната партия губи два пъти повече от ГЕРБ.
" Последните 2 години не се показвах на никое място, отхвърлих се от политиката. Причината да си подам оставката беше тази офанзива на Елена Йончева и може би на Българска социалистическа партия ", сподели Делян Добрев.
За клеветите Добрев осъди Йончева на първа инстанция и по това решение тя би трябвало да му заплати 7000 лева Ако присъдата бъде доказана и на по-горна инстанция, някогашният министър ще получи парите. Според него всички при сходна обстановка заявявали, че ще дарят парите. Той самият обаче дарявал непрестанно, по тази причина щял да заведе фамилията си на екскурзия , защото то потърпевшо доста около тази история.
Делян Добрев изясни, че живее със фамилията си в София в същия апартамент, където е бил и преди - на една улица, която преди нямала асфалт, само че бизнесмени, които живеели в близост, сложили.
" Все още пребивавам в чартърен, който е благосъстоятелност на компания, която е благосъстоятелност на майка ми. Плащам наем по пазарни цени. ", изясни някогашният министър.
Наемът на Добрев бил 1200 лева с Данък добавена стойност, от които 200 лева всеки месец влизали в страната като налог. Парите от наема не се получавали от майка му, а от компанията й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР