Не им издадох удостоверението за наследници, тъй като в документа

...
Не им издадох удостоверението за наследници, тъй като в документа
Коментари Харесай

Внимание! Измамници Опитват Да Купят На Безценица Ниви От Възрастни Хора С Фалшиви Документи!

" Не им издадох удостоверението за наследници, защото в документа беше вписан единствено един правоприемник, а те са двама. Уведомих полицията, уведомих прокуратурата и договорката се скапе пред нотариуса. Така предотвратихме измамата - 18 дка ниви щяха да бъдат продадени за 700 лв. ", сподели кметът на село Кошов Михаил Маринов.

Потърпевшият бил юноша с психологични проблеми, а майка му, която е вторият правоприемник, схванала за измамата и незабавно подала тъжба в икономическа полиция.

В селото имало и различен несполучлив опит да излъгват възрастни хора. Мошениците желали да купят на безценица нивите им, с обещанието, че цялостен живот ще получават лихва.

На срещата с служителите на реда жителите от селото се оплакаха, че постоянно са атакувани и от телефонни измамници. Униформените чиновници за следващ път ги посъветваха.

" Трябва да знаят, че представител на полицията, чиновник, било по телефона, било персонално, в никакъв случай няма да им изиска пари за да се предотвратява някаква машинация или закононарушение ", сподели контрольор Камен Колчевски - бранш " Противодействие на престъпната престъпност "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР