Не гледаме със злорадство на този спектакъл, който не радва

...
Не гледаме със злорадство на този спектакъл, който не радва
Коментари Харесай

Крум Зарков, БСП: Готвим се за евентуални предсрочни избори

Не гледаме със зложелателство на този театър, който не радва никого. Така разяснява поисканата оставката на Валери Симеонова и последвалия съдружен съвет на Оперативна програма зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков. Искаме държавното управление да си отиде поради това, за което заслужава, а именни поради несправяне с основните проблеми на обществото, а не поради 3-4 индивида, които не могат да се схванат, добави той и сподели, че Българска социалистическа партия се готви за възможни предварителни избори.

Патриотите играят - желаят не, желаят - ролята на патерица, която държи ГЕРБ на власт. Основата е в несправянето с основно проблеми на обществото, по тази причина желаеме оставката на държавното управление, съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
Крум Зарков зам.председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Ние се приготвяме съществено, имаме документ " Визия за България ", с който обикаляме страната. Опитваме се да създадем по този начин, че основни политики да бъдат заложени още преди възможните предварителни избори, които стават все по-реалистични.
Постигнахме директен контакт с хиляди хора и десетки и стотици организации, съобщи още Зарков. Той изясни, че през днешния ден са обсъждали различен Бюджет - и уточни, че за пенсиите оферират преизчисление на всички пенсии тъй че да се преодолее първо разликата, която съществува сред староотпуснатите и новите, които основават съществени напрежения, с цел да има заслужено нарастване на всички пенсии. Предлагаме и по-висок таван и доста други неща, добави зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

И бе безапелационен, че един от методите за събаряне на държавното управление е вотът на съмнение, който са подготвили за трети път.

Вижте целия диалог във видеото.
 Дебати в Народното събрание по третия избор на съмнение към кабинета Дебати в Народното събрание по третия избор на съмнение към кабинета
В 9 часа стартират дебатите по третия избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов. Първите два вота бяха несполучливи и бяха за корупцията и за с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР