Не е лесно организирането на фестивала "Звезди на театъра", защото,

...
Не е лесно организирането на фестивала "Звезди на театъра", защото,
Коментари Харесай

Звезди на театъра пак вдига завеса в Разлог

Не е елементарно организирането на фестивала "Звезди на театъра ", тъй като, когато взехме решение датата да бъде 24 юни, се оказа, че е доста мъчно реализирането му поради театралните турнета. Мисля, че сме приготвили чудесна стратегия с безпределно доста актьори. Сега фестивалът ще се организира от 24 до 28 юни, сподели в изявление за предаването "12+3 " организаторката му актрисата Нона Йотова.
Фестивалът ще стартира с спектакъл "Бонини " и постановката "Нашата огромна френска женитба ". На 25 юни ще се играе моноспектакълът на Захари Бахаров "Чамкория " по романа на Милен Русков. На 26 юни постановката "Много звук за нищо " ще показа Театър "Българска войска ". На 27 юни с представлението "Зимата на нашето неодобрение " от Джон Стайнбек ще играе Малък градски спектакъл "Зад канала ". На финала Драматичният спектакъл "Иван Радоев " от Плевен ще играе "Рейс ". Началото на представленията е от 20 ч., а на www.theater.bg се продават билети.
"Тази година няма нито едно компромисно зрелище, само че взехме решение да е с повече хора. Те обичат, когато има фестивал, да пристигна едно зрелище като "Много звук за нищо ". Това е празник ", сподели Нона Йотова.
Актрисата издаде още, че работи по нов албум: "Оказа се, че през годините съм написала към 15 песни, които са издадени, по текстове на българските символисти. С моя издател Пламен Тотев сме решили да създадем книга със стиховете на българските символисти и диск с към 25 песни. Песните, които следва да запишем с аранжименти на Дани Милев, ще бъдат по Яворов - "Душата ми е вопъл ", по Дебелянов желая да запиша "Помниш ли, помниш ли тихия двор ", "Аз желая да те помня все по този начин ", на Христо Ясенов открих "Маргарита, Маргарита ", имам ария, написана по предсмъртното стихотворение на Димитър Бояджиев. Много се надявам, приказвам с кметовете на местата, където са родени тези хора, да създадем взаимна работа и да може този артикул да се раздава и по учебните заведения. "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР