Знаеш, че сексуалните отношения са много различни по всяко време.

...
Знаеш, че сексуалните отношения са много различни по всяко време.
Коментари Харесай

Защо жените не са щастливи от бързите срещи за една вечер

Знаеш, че половите връзки са доста разнообразни когато и да е. Всичко зависи от връзките сред сътрудниците. Оказва се, че дамите не остават толкоз щастливи от бързите срещи за една вечер. Причината? Не могат да се провиснал толкоз бързо, а даже и под въздействието на алкохол, оргазмът може да бъде сериозен мит.
В проучване на американските учени, дамите са признали, че рядко изпитват наслаждение от контакта, а още по-рядко са подготвени на различни занимания. Разбира се, мъжката публика демонстрира, че няма проблем в това отношение. Около 80% от мъжете в анкетата са удостоверили, че всичко е било съвършено за тях. Тук би трябвало да те поздравим, в случай че нощес си бил от горните проценти!
Защо дамите не са щастливи от сходен тип връзки? Изследователите считат, че нежния пол не се усеща удобно, с цел да показа желанията, които има в леглото. За това най-често им би трябвало време, което получават в по-дългите взаимоотношения. Недей да страдаш, когато тя не е удовлетворена. Невинен си! В доста редки случаи има дами, които могат да бъдат елементарно предразположени, само че никой не те стопира в дълготрайните опити!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР