За поредна година в авторитетния конкурс Най-добра българска фирма на

...
За поредна година в авторитетния конкурс Най-добра българска фирма на
Коментари Харесай

За шеста поредна година бяха отличени най-добрите български фирми



За поредна година в авторитетния конкурс " Най-добра българска компания на годината " бяха отличени най-успешните компании в страната. Церемонията се организира в Софийска градска художествена изложба.

Победителите бяха избрани от авторитетно жури в състав: Чавдар Златев - шеф Корпоративно банкиране в Първа капиталова банка, Лъчезар Богданов - ръководещ сътрудник в " Индъстри уоч ", финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев - съосновател на ББСС " Галъп Интернешънъл " и ръководител на " Произведено в България - съюз на дребния и междинен бизнес " и Йордан Матеев - основен редактор на сп. " Форбс " България.

Най-големият производител на акумулаторни акумулатори в Източна Европа - " Монбат " АД - взе огромната премия в категория " Средна и огромна компания ". Ловешката компания " Възраждане-Касис ООД " - дистрибутор на ветеринарно-медицински артикули, храни и аксесоари за домашни любимци, стана победител в категорията " Микро и дребна компания ". Веригата заведения за хранене Happy Bar&Grill, трансформирала се в обичана марка на българите и спечелила доверието им със жанр и качествена храна, безапелационно завоюва " Наградата на публиката ".

Нововъведение в тазгодишното издание на състезанието бе наградата " Най-успешна българка в бизнеса ". С него уредниците от Първа капиталова банка желаят да насочат публичното внимание върху достиженията на дамите бизнесмени и мениджъри у нас, вложили хрумвания, сила и опит в построяването и развиването на сполучлив бизнес. Наградата отиде при Надежда Генчева, съсобственик и шеф на " Фешън Мания " ООД, град Плевен.

В тазгодишното издание на самодейността взеха присъединяване над 270 компании от разнообразни сектори. В своите оценки журито се ръководеше от няколко съществени критерии като благоприятни условия за справяне в конкурентна среда, капацитет за нахлуване на нови пазари, стабилно развиване и иновативност. Всички взели участие в състезанието компании имат български капитал, български мениджмънт и съставляват български бранд. Мисията на състезанието е да отличи построените устойчиви бизнес модели и да насърчи положителните практики, с цел да могат те да се трансфорат в пример за подражателство и тласък за реализиране на високи резултати. Конкурсът се организира за шеста поредна година като възходящият интерес към него както от бизнеса, по този начин и от обществеността го трансфораха в неделима част от икономическото развиване на страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР