Ваксинираните срещу да имат привилегии пред останалите като например –

...
Ваксинираните срещу да имат привилегии пред останалите като например –
Коментари Харесай

Хайко Маас предложи привилегии за ваксинираните


Ваксинираните против да имат привилегии пред останалите като да вземем за пример – за тях да отпаднат част от ограниченията. Това предложи немският външен министър Хайко Маас в изявление за „ Билд ам Зонтаг “, съобщи Дарик нюз.

Мисля, че хората, които са имунизирани, би трябвало да имат опция още веднъж да упражняват главните си права, споделя Маас. По думите му, те няма да се разболеят и няма да би трябвало да бъдат настанявани в интензивни отделения или да бъдат включвани към апарати за вентилация на белите дробове. А в случай че в заведенията за хранене влизат единствено имунизирани лица, те няма да си вредят взаимно, отбелязва министърът.

Маас доста рядко се изрича по вътрешнополитически въпроси. Той е първият министър от държавното управление на канцлера Ангела Меркел, предложил да се дадат привилегии на имунизираните. Тази концепция не се употребява с известност в Германия, означи ТАСС.

Досега в страната са имунизирани над един милион души, или малко повече от 1 % от популацията. Първи бяха ваксинирани жителите на домовете за възрастнии медиците.

От 16 декември в Германия е в действие строга карантина, затворени са съвсем всички магазини с изключение на магазините за хранителни артикули.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР