В най-женската седмица на годината още две дами станаха тото

...
В най-женската седмица на годината още две дами станаха тото
Коментари Харесай

В женския месец март: Още две дами станаха милионерки от тотото



В най-женската седмица на годината още две дами станаха тото милионери и обявиха своите облаги от играта на " Тото 2 - 6 от 49 ". Това са Златомира Стоянова от Пловдив и Теодора Костова от София.

Двете дами дойдоха в централата на Българския състезателен тотализатор в четвъртък, с цел да получат своите облаги от по 2 375 357 лева Така на ярко излязоха трима от четиримата печеливши от късметлийския 20-и тираж на 10 март, когато падна историческият джакпот от над 9,5 млн. лева От Спортния тотализатор припомнят, че първият тото милионер - Ирена Йорданова от Търговище, съобщи своите милиони още в понеделник, часове откакто беше изтеглена печелившата композиция.

Златомира Стоянова от Пловдив е 98-ият тото милионер на България. Тя е на 43 години и работи в онлайн платформа за хотелски резервации. Със извоюваните пари ще живее по-спокойно, а щерка й, която е на 10 години, към този момент е направила лист с покупки. Играла е със инцидентна композиция от цифри. Златомира споделя, че животът й се разделя на две - преди и след историческата облага.

Теодора Костова от София става 99-ият милионер от играта " Тото 2 - 6 от 49 ". Тя е на 33 години, занимава се със счетоводство и постоянно играе и " Тото 2 - 5 от 35 ", както и " Тото 2 - 6 от 42 ". Смята да влага парите в недвижими парцели, в личен бизнес и пътешествия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР