В над 36 града на страната собственици и служители в

...
В над 36 града на страната собственици и служители в
Коментари Харесай

Протест в 36 града срещу наредба на НАП


В над 36 града на страната притежатели и чиновници в заведения за хранене, кафенета, заведения за хранене, хотели и ще работят облечени в жълти жилетки.

Символичният митинг е поради разпоредба, която задължава притежателите на обекти да прибавят специфичен модул в софтуерите си, който дава достъп на проверяващите до персоналните данни на всички от личния състав и до рецептурните бумаги, които постоянно са фирмена загадка.

Новите правила би трябвало да влязат в действие от 31 януари.

Хотелиери и ресторантьори от Бургас и района се причисляват през днешния ден към протестните дейности на сектора. Те упорстват за приемането на пакет от ограничения за битка със сивия бранш. Над 100 притежатели на обекти са декларирали, че чиновниците им ще облекат символичните жълти жилетки.

Повече от 70 представители на сектора от Бургас и към 30 от Поморие са подкрепили във Велико Търново протестна декларация с пакет от ограничения за битка със сивия бранш. Това стана след извършени срещи на бизнеса в двата морски града, разяснява ръководителят на сдружението в Поморие Георги Тръпков.

"Ние имаме протестна подготвеност със алегорични протестни дейности, дали личният състав ще бъде облечен със жълти жилетки, или ще има жълта жилетка пред обекта, или ще има афиш, който оповестява митинга, всеки от притежателите на заведения би трябвало да си реши и на 28 чакаме отговора. Имаме и образувана комисия ".

Георги Тръпков е надъхан позитивно, че нещата, за които упорстват от сектора, ще се случат. Но в случай че това не стане, е безапелационен, че ще преминат към ефикасни протестни дейности.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР