Тя е успешен модел, телевизионен водещ и майка. Усмивката никога

...
Тя е успешен модел, телевизионен водещ и майка. Усмивката никога
Коментари Харесай

Славена Вътова разкрива своите 3 тайни за силен имунитет

Тя е сполучлив модел, ефирен водещ и майка. Усмивката в никакъв случай не слиза от лицето ѝ, а съвършената фигура способства за короната на Мис България през 2006 година.

Славена Вътова е измежду обичаните лица в родния ефир, а през днешния ден се срещаме с нея, с цел да ни опише каква е тайната на живота на бързи обороти и какво поддържа имунитета ѝ през зимните месеци.

Каква е формулата на съвършената фигура, съчетана с физическо и прочувствено здраве. Ти си толкоз дейна от самото начало, а успяваш да запазиш и формата и позитивизма си?

За мен е значимо по какъв начин се усещам в личното си тяло и какви грижи поставям за него.

В дейния метод на живот, който повеждам ми се постанова да комбинирам няколко функции, тази на майка, брачна половинка и обществена персона. Това е огромна отговорност, която изисква мощно прочувствено и физическо здраве. През последната година от ден на ден се приказва за това какъв брой е значимо да имаме мощен имунитет. Това за мен е основно, тъй като мощният имунитет се построява с неизменност и се трансформира в метод на живот.

Можеш ли да ни споделиш, за метода ти на живот? С какво се храниш, спазваш ли диети?

Най-важното за мен е здравословното и уравновесено хранене. За да съм мощна и енергична се старая да одобрявам задоволително от всяка група храни.

Не обичам да изпадам в крайности – не проследявам калории, не върша диети. Обичам просто да се храня разнообразно и да намирам потребни други възможности от природата на храните, които не са чак толкоз положителни за нас. Например, в моментите, в които ми се хапва нещо сладичко, обичам да си подготвям сурови бонбони, които захаросвам с кленов сироп или сироп от агаве. Когато ми се постанова да употребявам мазнини, употребявам кокосово масло даже и за солени ястия, замествам ориза с карфиол (зърнени със зеленчуци) и други

За мен качественият сън е една от основните секрети за добър външен тип и мощна имунна система.

 персонален списък на Славена Вътова

Какво е за теб спорта? Би ли ни споделила някои от обичаните си извършения?

Спортът е неизменима част от всекидневието ми! За спорта е доста значимо всеки да открие този, който в действителност харесва, единствено по този начин се реализира неизменност и резултати с лекост. Пробвала съм разнообразни спортове още от дребна, само че от няколко години чувствам, че тялото и съзнанието ми се усещат най-добре когато съм в планината и упражнявам йога.

Планината ме зарежда с доста сила, а йогата ми дава насладата да включвам двете си дъщери – Анна и Ема.

Серията от извършения, които върша ми оказват помощ постепенно и последователно да поправям стойката, салдото и увереността си. Помагат също на координацията. Тази година несъмнено беше предизвикателство за спортуващите, само че действително с изключение на мотивация и пространство у дома друго не е належащо, с цел да се погрижа за тялото си.

Любимите ми пози са по-лесните, тъй като съумявам да ги върша с децата. Използвам приложения на телефона си с извършения, които ми оказват помощ да варирам тренировките си, което също е значимо. Разнообразието в спорта води до спомагателна мотивация.

За себе си знам едно - ще спортувам и ще се движа, до момента в който тялото ми го разрешава!

Намираме се в интервал, в който приемът на витаминие от изключителна значимост за поддържане на добра имунна система. Може ли да ни споделиш по какъв начин поддържаш организма си здрав?

Освен всичко, което ви описах до тук, се старая да одобрявам всекидневно спомагателни хранителни субстанции, такива които не съумяваме да си прибавим посредством храната. Наред с витамините които уверена съм към този момент огромна част от вас одобряват – витамин С, витамин D3, селен и магнезий аз прибавям и български пробиотици. Оказва се, че чревната ни флора е виновна за нашия имунитет в огромна степен.

По рекомендация на моят лекар в един от случаите, когато ми се постановяваше да взема антибиотици, той ми предложи синбиотика, композиция от български пробиотични варианти от природата и богат на натурални фибри.

Защо български ли? Има данни от разнообразни краища на света, съгласно които е належащо да одобряваме местен пробиотик, от района, който населяваме. Вижте повече информация във видеото ми, в инстаграм акаунта ми и споделете вашите секрети за висок имунитет в коментар. Очаквам ви!

 персонален списък на Славена Вътова

Като за край, може ли да ни споделиш твоя рецепта за утринна закуска?

Ще ви споделя обичаната ми рецепта за бърза утринна закуска. За тези от вас, които имате нетърпимост към лактоза, ще използваме кефир, защото в него лактозата е ферментирала.

Ако не обичате усета на кефира и нямате проблем с лактозата, заменете с кисело мляко.

И една дребна загадка, в случай че имате добавки или супер храни у дома, слагайте, каквото ви харесва и имате потребност за организма. Аз да вземем за пример постоянно си прибавям, какаови зърна, Omega-3 микс на прахуляк, конопено семе, мака, канела, куркума. Не постоянно е вкусно,така че не ви го давам обещание ;))) само че ме засища и е извънредно потребно.

За любопитните, ето и рецептата на Славена за утринна закуска:

Малиново-бадемово смути

♦ 3/4 чаша елементарен кефир

♦ 1 супена лъжица бадемово масло

♦ 1/2 супена лъжица семена от чиа

♦1/2 чаша малини

♦ обичани суперхрани и добавки
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР