ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в първия си полуфинален

...
ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в първия си полуфинален
Коментари Харесай

ЦСКА и Лудогорец оставиха развръзката за Разград ВИДЕО

ЦСКА и Лудогорец приключиха наедно 1:1 в първия си полуфинален мач от Купата на България на " Българска войска ". Домакините, на чиято скамейка като старши треньор следващ дебют направи Любослав Пенев играха половин час с човек повече и поведоха, само че разградчани стигнаха до доста скъп гол на непознат терен и то с 10 души на терена. Двубоят ще се запомни и с това, че в двата стартови състава единственият българин бе десният бек на алените Иван Турицов.

Под мощния снеговалеж в София срещата стартира реавностойно, като в границите на три минути и двата тима насочиха по един изстрел в очертанията. В 12-та Дамбраускас трябваше да прави насилствена промяна, откакто Сотириу алармира за травма. Ману влезе на негово място.

Четири минути преди почивката положително центриране откри Кайседо в наказателното на Лудогорец, само че изстрелът му с глава беше право в Кахлина. Малко по-късно и Енрике стреля, само че още веднъж в ръцете на вратаря.

След почивката ЦСКА заигра по-настойчиво. В 50-та Мазику центрира отляво и откри Кайседо, който обаче още веднъж не съумя да натисне топката, с цел да затрудни Кахлина. Четири минути по-късно ЦСКА изпусна отличен късмет. Енрике се освободи отляво и навлезе в наказателното поле. Той обаче избра да стреля в близкия ъгъл вместо да подаде на Кайседо и Кахлина съумя да избави!

След час игра гостите останаха с човек по-малко на терена. Текпетей събори Синклер, пробвайки се да спре неговия пробив и получи втори жълт картон. Десет минути по-късно удар на Юга можеше да се озове във вратата след рикошет, само че топката мина настрана.

В 77-та обаче домакините поведоха. Йомов пое отдясно, върна към дъгата за Жеферсон, а той с едно допиране пусна към Тиаго в наказателното поле, където плеймейкърът разтреля с мощен шут Кахлина!

В 81-та влезлият като запаса Жул Кейта беше изведен чудесно самичък против вратара на гостите, само че беше настигнат от бранител и в бързината да приключи офанзивата прати доста мощен изстрел.

Само две минути по-късно падна и голът за Лудогорец. Перфектно центриране на Десподов на далечната греда откри Каули, който с глава от няколко метра нямаше по какъв начин да сбърка против Бусато!

Така Лудогорец си потегли с скъп задатък пред реванша в Разград след една седмица, където ще се опита да за пръв път да излезе победител в конфликт с ЦСКА в шампионата за Купата на България, защото до момента от три срещи три пъти " армейците " са продължавали напред.

ЦСКА - Лудогорец 1:1
1:0 Тиаго 77
1:1 Каули 83

Стартови сформира:

ЦСКА: Бусато, Матей, Жеферсон, Кох, Енрике Рафаел, Мазику, Турицов, Тиаго, Юга, Синклер, Кайседо

Лудогорец: Кахлина, Сисиньо, Сантана, Анисе, Сотириу, Икоко, Вердон, Жосуе Са, Текпетей, Вандерсон, Каули
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР