Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович продължава с ротациите

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович продължава с ротациите
Коментари Харесай

Акрапович: Умората в отбора ме тревожи преди баражите за Лига Европа



Треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович продължава с ротациите в отбора си. Десен бек вместо санкции Муса в днешния мач със Септември ще бъде Велковски, а Везалов най-вероятно ще се завърне измежду стартовите 11 за сметка на Булят.

Отляво в защита отново ще работи нигериецът Абдулахи, който дебютира в мача с Дунав. Бекът сподели висока скорост, само че в отбранителен проект не бе доста безапелационен. Абдулахи обаче се обрисува да е от изгода на Локо (Пд), откакто влезе в нужната форма.

" Единственото, което ме тормози, е умората. В последно време ни се натрупаха много мачове и би трябвало да върша промени, с цел да се оправяме с натоварването. Именно умората е нещото, което ме тревожи преди баражите за Лига Европа. Иначе нямаме кадрови проблеми с контузени футболисти. Отново ще направя промени в състава.

Добре осведомен съм със Септември. Разполагат с качество в състава, направиха мощни мачове и ще подходим доста съществено към тях. Нямам желан противник в баражите. И 4-те тима сме безусловно равностойни - ние, Септември, Славия и Черно море. Аз разгадавам на това да ги разучим чудесно и да им намерим противопоставяне ", сподели Акрапович пред " Тема: Спорт ".

 Христо Крушарски съблюдава обещанието си, предложи контракти на шестима футболисти
Крушарски съблюдава обещанието си, предложи контракти на шестима футболисти

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР