Традиционното изложение за образование „Уча в чужбина" се провежда онлайн,

...
Традиционното изложение за образование „Уча в чужбина" се провежда онлайн,
Коментари Харесай

Традиционното изложение „Уча в чужбина“ се провежда онлайн

Традиционното ревю за обучение „ Уча в чужбина " се организира онлайн, поради рестриктивните мерки, които постанова епидемиологичната конюнктура. През целия ден виртуална платформа ще свързва бъдещите студенти с университети и езикови центрове от целия свят.
Само с един клик учениците ще могат да научат повече за особеностите на образованието зад граница, периодите и процедурите за кандидатстване. Ще могат да проведат видеоразговор с представител на определения университет, както и да задават въпросите си в чата. Бистра Илиева, шеф на консултантска къща.
"То си има прозорче, ще кликне, ще отвори и ще напише, тогава лицето ще му върне, с цел да имат противоположната връзка ".
Всеки виртуален щанд предлага потребна информация, видеа, презентации и галерии със фотоси. Онлайн посетителите ще научат повече за образователните такси, разноските за прехрана в най известните просветителни дестинации - Англия, Ирландия, Нидерландия, Скандинавия, Австрия и Германия.
Други щандове забавни това са кариерната ориентировка, където всеки младеж може да съобщи своя кариерен тест, може да зададе въпроси на експерта, да избере най положителната компетентност за него, тъй като това е първата стъпка.
За първи път най-желаните български университети също ще вземат присъединяване във виртуалното ревю.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР