Точно година след дебюта си в международната верига, Корунчев се

...
Точно година след дебюта си в международната верига, Корунчев се
Коментари Харесай

Световният шампион по муай тай Християн Корунчев излиза за победа на SENSHI 5

Точно година след дебюта си в интернационалната верига, Корунчев се завръща във Варна
Една от огромните ни очаквания в бойните спортове – двукратният международен първенец по муай тай и притежател на Интерконтиненталната купа по кикбокс за професионалнисти на WAKO PRO Християн Корунчев, е измежду имената от бойната карта на SENSHI 5 .
На 22 февруари в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна той ще излезе за повторно за победа на арената на грандиозната интернационална церемония. Първото присъединяване на Корунчев във веригата беше преди една година – в премиерното издание на SENSHI. Тогава той съумя да завоюва с 2:1 съдийски гласа огромната Интерконтинентална купа в категория 78.1 кг в кикбокс дуел против един от най-титулуваните сръбски бойци Никола Тодорович. Сега, тъкмо една година по-късно и с още повече триумфи на професионалния рирнг, той ще се завърне във Варна, с цел да покаже на почитателите си какво е научил за миналите 12 месеца. Противникът му към момента не е разгласен, като от SENSHI издават само, че няма да е българин, а срещата ще се играе в жанр карате фул контакт.

Освен номер едно в муай тай за 2018 и 2019 година, Корунчев е и повторен европейски първенец по бойното изкуство и притежател на международната купа по кикбокс на WAKO за 2017 година.

Другите огромни български имена, които ще се качат на зрелищната сцена на SENSHI на 22 февруари, са многократната ни таекуондо ITF и кикбокс шампионка Албена Ситнилска, капитанът на националния ни тим по кикбокс Атанас Божилов, карате киокушин и муай тай първенецът Николай Йоргов, който е прочут на почитателите на SENSHI с най-бързия нокаут в историята на веригата, както и носителят на европейска купа по кикбокс на WAKO PRO и любим на варненската аудитория Богдан Шумаров.

VIP масите и билетите за SENSHI 5 към този момент са в продажба в Eventim.bg , EPAYGO.bg , както и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. Билетите са на цени от 10 и 20 лв..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР