TBI Bank заедно с новия си застрахователен партньор – световният

...
TBI Bank заедно с новия си застрахователен партньор – световният
Коментари Харесай

TBI Bank и BNP Paribas Cardif обявяват партньорство в кредитната защита

TBI Bank дружно с новия си осигурителен сътрудник – международният водач в кредитната отбрана БНП Париба Кардиф, сполучливо започва нова линия застрахователни стратегии, които ще добавят кредитните артикули на банката. Решенията на TBI Bank в кешовото и стоково кредитиране в България към този момент се допълват от редица усъвършенствани застрахователни артикули.

Новото застрахователно предложение от TBI Bank и БНП Париба Кардиф включва отбрана от нежелана безработица, изгубена продуктивност или нескончаем болничен, заради нужда да се поставят грижи за член на фамилията. Освен това продуктът предлага на клиентите опция за второ здравно мнение от водещи здравни институции в Западна Европа и Северна Америка.

„ Новият осигурителен артикул на TBI Bank е ориентиран към всички наши клиенти – лица на трудов контракт, самоосигуряващи се лица, студенти и пенсионери, предлагайки оптималната стойност на най-достъпна цена. И най-важното: всички тези услуги се оферират в един комфортен повсеместен пакет “, сподели Армен Матевосян, основен търговски шеф на TBI Bank.

„ Много сме разчувствани от опцията да работим взаимно с TBI Bank, цифрова банка от последващо потомство, предлагайки най-хубавите застрахователни отбрани за техните заеми. Това партньорство, стъпило върху потвърден опит и ангажираност към клиентите от двете компании, цели да даде неповторимо продуктово предложение на допустимо максимален брой клиенти”, сподели Марио Костов, шеф на БНП Париба Кардиф в България.

За TBI Bank

TBI Bank изцяло лицензирана банка, която работи онлайн и офлайн с физически лица и дребни и междинни предприятия и оперира в България, Румъния, Германия, Швеция и Полша. Ние сме част от 4finance, един от международните водачи в региона на цифровото потребителско финансиране. Чрез лична мрежа от 250 местоположения и доверена мрежа от близо 7 000 търговци, TBI Bank обслужва повече от 1 милион клиента. Успешният ни бизнес модел и фокусът ни върху клиентите, ни разрешава да бъдем една от най-печелившите и ефикасни банки в България през последните 4 години (Capital K10). Ние работим интензивно за бъдеще, захранвано от технологии, с цел да се превърнем в цифрова банка от последващо потомство.

За БНП Париба Кардиф

Световният водач в обезпечаване на кредитополучатели БНП Париба Кардиф играе основна роля в живота на своите клиенти, предоставяйки им решения за спестявания и отбрана, които им разрешават да осъществят задачите си, като в това време ги защищава от непредвидени събития. Като зает осигурител БНП Париба Кардиф работи, с цел да окаже позитивно влияние на обществото и да направи застраховката налична за допустимо максимален брой хора. В свят, който е надълбоко видоизменен от появяването на нови консуматори и нов метод на живот, компанията, която е дъщерно сдружение на БНП Париба, има неповторим бизнес модел, учреден на партньорства. Тя основава взаимни решения с съвсем 500 сътрудници - дистрибутори в най-различни браншове (включително банки и финансови институции, компании от автомобилния бранш, търговци на дребно и др.) и финансови съветници и брокери, които оферират продуктите на своите клиенти. БНП Париба Кардиф е международен експерт в региона на персоналното обезпечаване, обслужващ 100 милиона клиенти в 35 страни със мощни позиции в три района – Европа, Азия, и Латинска Америка, като играе съществена роля за обезпечаване на финансиране за стопанската система. С съвсем 10 000 чиновници в международен мащаб, БНП Париба Кардиф има брутни записани награди от 31,8 милиарда евро през 2018 година

За БНП Париба Кардиф в България

БНП Париба Кардиф участва на българският пазар от 2006 година Застрахователят предлага решения за отбрана при положение на непредвидени събития, посредством своите сътрудници - банки и компании за потребителско финансиране. БНП Париба Кардиф работи в посока, да окаже позитивно влияние на обществото и да направи застраховката налична за допустимо максимален брой хора, като компанията обслужва повече от 1 милион клиенти в България. БНП Париба Кардиф е добре известна с новаторските си решения и ангажираността си към високото равнище на обслужване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР