Стотици жители на Петрич се включиха в мирно бдение в

...
Стотици жители на Петрич се включиха в мирно бдение в
Коментари Харесай

Стотици жители на Петрич се включиха в мирното бдение в памет на цветаря Самуил Кацарски

Стотици поданици на Петрич се включиха в спокойно бдение в памет на Самуил Кацарски. Те започнаха да се събират малко преди 20.00 часа.

Мъж, който беше притежател на цветарски магазин, умря седмица, откакто по време на абитуриентските балове - на 23 май, беше грубо пребит от двама мъже в непрекъснато заведение в града. Според очевидци, побойниците - 24-годишният Павел Тасков и Кристиян Кожовски на 27 година били пияни и дрогирани, когато нападнали Самуил. Те го ритали, до момента в който изгубил схващане.

Още през вчерашния ден другари на Самуил Кацарски написаха в обществените мрежи следното: " Това беше Самуил! Работа, усмивка, хубост, възторг! И беше погубен! Убит от наркоманите, от нашето безмълвие и толерантност към това, което се случва в нашия град! Призовавам всички вас да се съберем и да застанем там където е осъществена тази низост! Нека спрем да мълчим! Докога ние, като общество, ще разрешаваме да биват убивани деца, съпрузи, татковци? Днес от 20.00 ч. Нека да запалителен по една свещ! Там! ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР